fredag,träning,fel beställd mat, Linda Rosings läppar - FULA

Idag har jag varit helt pigg för att vara mig.

min kära vän Jennie o fd kollega va o hälsa på en snabbis idag, tog en kaffe o snacka lite skit, hon hann inte stanna så länge, men det va iaf skoj.

Sen har jag inte gjort så mkt däremellan, snackat lite skit me Marcus här hemma, pratat i tele.


jag har tränat bodypump me idag, shit va det va jobbigt, kändes att man varit sjuk, hela kroppen bara skakade, o svettades som en gris, fast ja inte alls tog i mkt för ja tänkte börja lungt, jag tog typ minst vikter av alla, kändes faktiskt lite pinsamt, så ja hostade lite extra för att dom som va på samma pass skulle höra att jag faktiskt inte va i min rätta form, hahaha hur otroligt töntligt e inte det då? det e ingen som bryr sig om andra på det passet för man har så fullt upp med sig själv. men det va skönt att ha kommit igång igen, nästa träningspass blir på Måndag med Jennie, det e bra för va jävligt trisst o träna utan henne idag, Vi har alltid skoj ihop när vi tränar, så ser framemot pustande o stånkande på måndag :D

Innan träningen va ja en snabbis hos Sara det va skoj att träffa henne igen då vi inte setts på länge då allt varit så rörigt runt oss båda 2. så det kändes bra, har faktiskt saknat henne lite, inget ja säger varje dag, kanske borde göra det, va mer gullig som puss gumman vännen osv som alla tjejer verkar vara, men det ligger inte för mig att vara sån, känner mig bara dum om jag säger sådant, men tycker det e bra att andra gör det.

Köpte me mig Thaimat till mig o marcus efter träningen, beställde kycklingspett, ris o jordnötssås men när jag kom hem så va det friterad fläskfillee me jordnötssås o ris, hmm måste fått ngn annans friterade ist, men det gick o äta men det hade varit mkt godare med kycklingspettet faktiskt.

Sen kollade vi på Vem vill dejta Linda Rosing, hahaha jag säger inget om den människan så har jag inget sagt.
men måste bara säga att hon va mkt sötare innan hon fixade sina otroligt FULA läppar.

nu ska ja se en film.

ha en bra helg. ta hand om er sjäva o varandra.
ja ska bara slappa.

kram

trött, solat, o kort.

ja e jätte trött faktiskt, sov 3 timmar inatt, sen har jag varit o handlat, solat med marcus, fixat o donat, nu lagar ja mat, sen e det träning på schemat, hur faaan ska jag orka det? men det e kanske bra för nu kanske ja kan sova inatt iaf :D


Bra pigment har jag iaf fått ärva :D
nytagna kort direkt efter solningen.

hmm sängen e en enda röra såg jag nu haha.





närbild, watch out


30 årskris då kanske, eller bedom själva. lite ord från min kära far åxå.

Kunde inte sova alls inatt, låg o tänkte på vad min kära far sa till mig.        

Lilla älskade gumman, du har flyttat nu ca 20 ggr de sista 5 åren, när ska du komma till ro med dig sälv o verkligen hitta ro i ditt hem, jag kan inte förstå att du ska flytta så mkt o att du aldrig tar råd. men det e ditt liv, allt jag önskar är att du finner ro i dig själv.

Han har ju faktiskt en poäng i vad han sa, jag gör inget annat än att flyttar, verkar inte trivas vart jag än bor, sista gången jag trivdes med boeende va faktiskt när jag bodde tillsammans med Adrian, men det e ju massor massor av årsen,
e det verkligen så att ja inte kan bo ensam utan enbart får ro ikropp, själ o boeende om jag faktiskt bor tillsammans med en partner som ja älskar o han mig??? e rädd för att det e så, jag e inte rädd för att va ensam, singel, e inte desperat har inte bråttom med att hitta mr right, absolut inte, men tanken slog mig faktiskt åxå inatt, FÖRHELVETE JAG E INTE 25 LÄNGRE JAG E 30 I JUNI OM 5 KORTA MÅNADER E JAG 30. DAGS ATT BÖRJA LEVA SOM EN ÅXÅ DÅ!
men hur ska en 30 åring leva? finns det en viss mall för det att gå efter? för jag vet inte iaf.
det "normala" kanske e att va gift eller iaf förlovad, ha åtminstonde hund men helst barn, gå på parmiddagar när man fått hund/barnvakt, jobba 7-16 måndag- fred, va sparsam o ekonomisk.
  Är det verkligen så det ska vara, eller har ja fått 30 års levande om bakfoten? jag hoppas det iaf, för ja e singel, oekonomisk, har ingen hund eller barn, parmiddagar avskyr jag..

Men det e nog faktiskt så att ja faktiskt ngnstans vill ha allt det där, jag känner mig mogen för sambolivet igen, att skaffa barn, att faktiskt försöka bi ekonomiks o tom sluta röka, Men med rätt man, men ja tror inte att det finns ngn som faktiskt duger i mina ögon, singellivet o sjuka x har gjort mig sjukt kräsen, inte bara till utseendet utan til personligheten mest, jag har blivit bränd, sårad, härdad av mitt x o det har satt spår, så jag e inte samma Jen som jag va innan,  men det finns ju faktiskt en speciell kille som jag inte har ngt allt att klaga på, jag tror han e min mr perfekt för mig, men som vanligt så står det en rosa klump i vägen för mig, men ni som känner mig o läser detta vet ju att jag e dödens envis om jag vill ha ngt, o att jag faktiskt brukar få som jag vill tillsist iaf, skam den som ger sig.

Idag ska JAG laga mat till mig o Marcus hahaha undra hur det ska gå??? det blir nog skitgott, återkommer om det senare. nu e det iaf frukost som gäller, underbart gott faktiskt, har glömt att äta på 2 dagar nu så magen e arg på mig o kräver mat, o det ska jag gladeligen ge den. det e åxå en sådan där 30 årsgrej att man måste faktiskt äta regelbundet o nyttigt, vilket jag inte heller gör, jag kan glömma bort att äta i 2-3 dagar för jag inte orkar fixa mat, inte vet vad jag vill ha, oansvarliga Jenny AK Philip då :P Nu måste jag komma in i 30 års rollen, men det går ju för fan inte...

ja ha en bra dag alla glada mogna ansvarstagande personer
o till övriga som mig ha en underbar dag.

kram på er


skitseg film

tittar nu på the wackness trodde den skulle vara bra, det e den med, men den e seg seg seg, har nog pausat säkert 20 ggr nu, hmm varför inte bara stänga av filmen o inte se klart, men det kan jag inte, har ja väl börjat titta mer än 10 min måste ja se klart den oavsett.. en fix ide kanske vad vet jag.
men ja rekomenderar den inte iaf.

nu ska ja ta en cigg o sen se klart filmen.
ska upp i hyffasd tid imon,
ska handla lite käk
rensa lite o slänga lite både i lägenheten o på vinden i min gammla lgh
ikea
träna

hmm hur ska ja hinna med allt detta???

tjao

sexigaste veganen ska utses, rösta på min vän Ludde

Min vän Ludvig Lindström är med i utagningen av den sexigaste veganen på petas sida.
Han e otroligt insatt i djurens värld o figuerar en heldel i media.
en helt underbar kille. så ni som läser kan inte ni vara snälla att gå in o rösta på han, det går fort.
sen e det för en bra sak med ju, nämnligen djuren. o en annan sak som åxå e viktig han e en riktig pudding :D

här e länken till sidan man kan rösta på.
Klicka på manliga deltagare, kryssa i Ludvig Lindström


http://www.peta.org.uk/feat/europessexiestvegetarian2009/default.aspx

hmm man borde ju kunna klicka på länken, men det verkar inte gå så kopiera texten o se till att rösta, o rösta på rätt person me, LUDVIG LINDSTRÖM


här e lite mer länkar från media där Ludde har figuerat.
han driver nu mer charity international, tänkte faktist be han skriva ett inlägg om vad han gör o vad vi kan göra för att värna om djuren o hur man blir lycklig.

http://www.expressen.se/debatt/1.783585/forfor-kottatarna-i-stallet-veganer
http://www.metro.se/se/article/2006/06/29/16/1159-23/index.xml

Jag heter numera Philip.

japp så e det tydligen. Philip e mitt nya namn.
Iaf enligt mitt gym som skickat ett papper till mig, där det står

Hej Philip
ditt medgivande till banken inte blev godkännt i tid till dragningen i Februari månad, vänligen betala denna  dragningen via bankgirot senast den 27 feb, så kommer det automatiskt dras från ditt konto nästa dragning mvh undertecknad.


vilken koll dom har på mitt gym, hahahaha.

imon e det iaf träning som gäller ska träna body pump med Jennie o sen sola om det finns tid.
ska bli sååå nice att sätta igång igen efter att varit sjuk i 3 veckor.
så nu e det stenhård träning o kost som gäller inför sommaren
o min o Marcus utlandsresa till Egyptien 1 april som gäller.
längtar som faaaan.

kram på er från Philip, fd Jenny :P


Nu har jag äntligen velat klart o fattat ett besut

Äntligen har jag bestämt mig o det känns bra, känns som en sten fallit från hjärtat.
Jag har idag sagt upp lägenheten, orkar inte bo i kollektiv längre, hade inte marcus flyttat så hade ja bott kvar.
Men nu flyttar  han så det känns som att ja me ska göra det. Orkar inte bo me olika människor,
Marcus gick bra att bo me, vi kompletterar varandra o har kommit in i det, men när det kommer in en 3dje part så funkar det absolut inte för mig! Jag är ingen lätt person att bo med det vet jag, jag e velig o ändrar mig från sekund till sekund, o kan man inte ta mig för den jag är o hela tiden ska kritisera o säga vad jag ska göra så går det INTE, jag blir då en sur gänllkärrnig, humör har jag så det heter duga, kanske för mkt, kan tjejer ha testosteron i kroppen? kan vi det så har jag gott om det iaf.

Jag skiter i om jag sårar många o sätter kompisar på bar backe nu, jag måste se till mig själv.
Kommer att flytta tbx till min 2a som en kompis bott i undertiden, meningen va att hon skulle leta lägenhet under tiden, men det har hon inte gjort så det e inte mitt problem, sen har hon som alla andra 3 månader på sig att flytta värken senare eller tidigare, Min nya rumskompis vet jag inte vart han ska flytta, men det skiter jag i.

Ska fråga hyresvärden imon om han inte har en ledig 2a elr 3a i detta hur vi bor i nu, för jag totalt älskar att bo här, o finns det så säger jag upp min 2a sen får sara o peter slåss om den.

sen e jag glad för en annan sak, jag kan from i morgon få sova utan att bli väckt av en skrikande äcklig katt, hurra!
Han ska lämna katten t en kompis, så det bli sååå skönt att slippa den.

hejsvejs tjolhoppsan sa

lösen

nu har jag lösenordskyddat min blogg, så nu kan ja skriva vad ja vill utan att bli missuppfattad.
skönt som faan. men man behöver ju inte blogga egentligen om inte alla ska få läsa, men jag tycker att det e skoj så kommer att fortsätta. ska inte ha det så för alltid, bara tills saker ordnat upp sig.

lösenord

ska lösenordsskydda min blogg nu, om du som läser vill forstätta läsa så hojta till så får du lösenordet.
väntar en vecka innan jag gör det.

annars säg t på msn, [email protected]


svinstia - nejtack för FAN, ARG ARG ARG.

JAG ÄR SÅ JÄVLA IRRITERAD AHHHHHHH

VARFÖR DÅ?
JO JAG BOR FÖR TILLFÄLLET TILLSAMMANS MED 2 KILLKOMPISAR I EN STOOOOR 5A PÅ 140KVM
VI BOR BARA TILLSAMMANS SOM KOMPISAR HAR VARSINNA RUM O LEVER VÅRA EGNA LIV, VI DELAR BARA LÄGENHET, O DET BETYDER ÅXÅ ATT MAN STÄDAR EFTER SIG SJÄLV SOM OM MAN BODDE SJÄLV!!!!
MEN NEJ NEJ NEJ TYDLIGEN INTE HÄR. JAG E SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT STÄDA EFTER ANDRA, HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT TÖMMA DISKMASKINEN, PLOCKA IN DISKEN EFTER SIG, TORKA AV BORDET O ANDRA YTOR, DISKA STEKPANNOR, TORKA AV SPISEN, O TA UPP GAMMLA ÄCKLIGA RESTER UR DISKHON???
TYDLIGEN E DET SKITSVÅRT VAD JAG HAR FÖRSTÅTT. JAG E SJUKT TRÖTT PÅ ATT GÖRA ALLT DET DÄR SJÄLV.
JAG LAGAR JU FÖR FAN NÄSTAN ALDRIG MAT.

BARA FÖR JAG E HEMMA JÄVLIGT MKT DÅ JAG JOBBAR NATT O HELT ENKELT E EN HEMMATJEJ SÅ BETYDER INTE DET ATT JAG SKA TA HAND OM DET, JA E LA INGEN STÄDTANT, FÖR JAG FÅR INTE BETALT ELLER NGN LÖN FÖR ATT PLOCKA UNDAN O STÄDA EFTER ANDRA.

MARCUS O JAG HAR SEN VI FLYTTADE IHOP HAFT EN DEAL OSS SINSEMELLEAN ATT JAG FIXAR DET FÖR HAN JOBBAR SÅ SJUKT KONSTIGT O FAKTISKT INTE HINNER ELLER HAR ORK MED ALL FÖRSTÅELSE, MEN HAN GÖR ANNAT, MEN DET E MELLAN HAN O MIG. NÄR DET DÅ KOMMER IN EN 3DJE PART SÅ BETYDER INTE DET ATT JAG SKA GÖRA HANS SKITGÖRA ÅXÅ!!! NEJ NEJ NEJ,

HAR JOBBAT NATT I NATT, O JAG SA TILL DOM ATT NU E DET ERAN TUR ATT PLOCKA UNDAN I KÖKET,
HUR SER DET UT NÄR JAG KOMMER HEM?? JO SOM EN SVINSTIA, VÄRRE ÄN NÄR JAG LÄMNADE DET.
TACK FÖR DET, JAG FICK STÄLLA MIG O STÄDA EFTER ATT JOBBAT 10.5 TIMMAR O VARIT VAKEN SEN 9 PÅ MORRONEN. SÅ ETT DYGN NU.

SEN HAR VI DEN JÄVLA KATTEN SOM JAMAR HELA TIDEN, JAG HATAR KATTEN, DEN MÅSTE BORT BORT BORT, JAG MÅSTE HA MIN SÖMN,

JAG KÄNNER ATT DET INTE FUNKAR ATT BO SÅHÄR NU, MARCUS SKA FLYTTA SNART O JAG VILL INTE DET, HAR ÅNGERST FÖR DET, VI HAR PÅ NGT SÄTT VUXIT IHOP SOM YING O YANG, VI VET VAD VI HAR VARANDRA O HAR KOMMIT IN I EN VARDAG SOM KOMPISAR, MEN NU NÄR HAN FLYTTAR SÅ KÄNNER JAG VERKLIGEN ATT DET INTE FUNKAR MER, JAG HATAR KATTEN SOM PETER VÄGRAR ATT GÖRA SIG AV MED. DEN SKRIKER JU FÖR FAN, JÄVLA DAMPKATT! JAG BLIR GALEN O DETTA E DET SISTA JAG BEHÖVER, JAG BEHÖVER LUGN O RO. ORKAR INTE MED STRESS, KÄNNER ATT DET INTE E LÅNGT KVAR ATT JAG HAMNAR I DEPRESSIONEN IGEN, DET APATISKA TILLSTÅNDET OCH DET VILL JAG INTE, JAG MÅSTE SE TILL MIG SJÄLV NU.
JAG SKITER FAKTISKT I DE FLESTA PERSONER NU, JAG SKITER I OM FOLK MÅR DÅLIGT ELLER I VA FAN DET NU KAN VARA, JAG E TRÖTT PÅ ATT ALLTID VA DEN HJÄLPANDE HANDEN, DÅ JAG INTE FÅR ETT SKIT TBX.
JAG E LIXOM INGEN JÄVLA VÄLGÖRENHET, ELLER? MAN SKA VÄLL SE TILL SITT EGET BÄSTA???????

JAG TROR INTE JAG KOMMER ATT KLARA BO SÅHÄR MER, MÅSTE BO ENSAM ENSAM ENSAM, FAST JAG HATAR ATT BO ENSAM SÅ KÄNNER JAG ATT JAG HELLER GÖR DET ÄN ATT STÄNDIGT VARA ARG IRRITERAD O PÅ MIN VAKT, TRÖTT PÅ ATT TASSA PÅ TÅ FÖR ALLA HELA TIDEN ATT ALLTID INTA FÖRSVARSTÄLLNING.

SÅ SORRY, JAG KOMMER NOG ATT SÅRA MÅNGA, FÖRLORA KOMPISAR PÅ KUPPEN MEN DÅ FÅR JAG GÖRA DET DÅ.
JAG MÅSTE BO ENSAM, SÅ NÄSTA MÅNAD SÄGER JA UPP DENNA LÄGENHETEN O FLYTTAR TBX T MIN 2A, OM INGET DRASTISKT SKER SOM ATT JAG TRÄFFAR NGN BLIR KÄR O FLYTTAR IHOP MED HÄR JÄVLIGT FORT HAHAHAHA ELLER HUR, STOR CHANS  PÅ EN MÅNAD.

SÅ FÖRLÅT NI SOM BLIR DRABBADE, MEN MÅSTE SE TILL MIG SJÄLV INNAN JA FALLER IHOP TOTALT IGEN.

NU SKA JAG FÖRSÖKA SOVA ME EN SKRIKANDE PSYKO KATT UTANFÖR DÖRREN SOM INTE VILL KOMMA IN UTAN BARA SITTA DÄR O JÄVLAS MED MIG.... JAG HATAR DIG KATTHELVETE.
(
jag ärdjurvänn som fan, älskar alla djur men inte när dom ständigt skriker o särkskillt inte när jag måste sova)

sÅ NU E DET DAGS ATT FAKTISKT TÄNKA PÅ ATT FLYTTA IGEN, DETTA FUNKAR INTE, VEM FÖRSÖKER JAG LURA? MIG SJÄLV? HAHA BRA ATT LURA SIG SJÄLV JUH - NOT!

JAG HAR BLIVIT EN ANNAN PERSON PÅ SISTA TIDEN, KANSKE HAR JAG VAKNAT O INSETT ATT MAN MÅSTE SE TILL SIG SJÄLV O INTE TILL ANDRA, JAG HAR HELT ENKELT SLUTAT UPP MED ATT VARA EN DUM NAIV BLONDIN, JAG KLÄR BÄTTRE SOM BRUNETT O MER EGO.. NO MERCY.

FUCK U O GOD JÄVLA NATT.

snow buddies - jag vill ha en vovve

Har precis kollat på sonow buddies, en familjefilm, först så tyckte ja att den va lite töntig då hundarna talade, men fortsatte kolla på den, o måste säga vilken underbart härlig film. har du inte velat ha hund innan o inte vill ha ngn så ska du inte se filmen, nu vill ja ha en liten vovve mer än någonsin.

kolla in trailen här nere

back to work

Idag ska jag börja jobba igen, efter att först varit sjukskriven heltid till 50% så åkte ja ju på värsta influensan så har varit hemma i 2 veckor igen. men nu e det dags igen, o nu ska ja fan inte vara sjuk mer detta året, haha hoppas kan man ju alltid göra men med min otur o mitt dåliga imnförsvar så har ja säkert vinterkräksjukan redan imon.

Ska iaf bli skoj att jobba inatt, jobbar bara 2 nätter nu sen e jag långledig på schemat i 9 dagar, så det e en bra mjukstart.

På torsdag ska ja fika me Martin, det e en jätte gammal god vänn till mig, så det ska bli skoj, han ska berätta om sin resa till Indien o visa kort, det ska bli spännande att höra vad han o hans tjej hittat på för bus där.

Min mya kompis har kommit idag, men har inte råd att lösa ut min nya vän förrens på fredag då lönen kommer, om inte det finns ngn vänlig själ som vill låna mig 509 kr`??? någon? :P

Har hunnit med att kolla på 2 filmer idag, först kollade jag på How to lose a friend and alieant (tror den hette så) den va bra, en lättsam o rolig film helt klart sevärd.
Sen blev det Zack and Mirri make a pornvideo, en enkel o rolig film men dock så jäkla kass, men den gick att se på iaf.

Nu borde jag egentligen damsuga, plocka ur diskmaskinen duscha o laga mat.
men förmodligen så blir det ännu en film, sen duscha, sen en film till sen åka till jobbet.
usch va ja e lat, men jag kommer snart igång igen, tänkte träna idag men känns inget vidare att göra det precis innan jobbet, så tar det på torsdag ist då jag inte jobbar. då ska jag återuppta mit nyttiga o mitt sunda liv som jag påbörjade innan jag blev sjuk, men den där förbannade idiot influensan förstörde det för mig o gjorde mig fattig.

Nu ska jag försöka få tjej katten som inte tillhör mig utan Peter att sluta jama, de e en hona som inte e sterilicerad, skaffa aldrig en hon katt om du inte ska streilicera henne, shit va dom piper o gnäller , tror hon e i sin kåtperiod nu,
så han måste ringe vetrinären o göra det annars går det inte att han henne här. särkillt inte nu när jag ska jobba o måste sova på dagarna, lätt o sova till en katt som skriker hela tiden, hur söt hon än e, så e hon sjukt jävla jobbig.

Nu ska ja se på snow buddie,tror det e en animerad elr tecknad disneyfilm. sofft som saatan e det, göttans.

ha en fortsatt trevlig dag!

massa löve. pöösssss på er o puss på K

klubbad säl 2

somnade så där rakt av i sängen ett tag, la mig ner för att se på film, men somnade direkt. det e skönt att göra det men jobbigt när man vaknar o inte vet vilken tid på dygnet det är, nu ska jag se på filmen eller iaf göra ett försök.
Hade varit jäkligt nice att ha ngn som låg bakom nu o tittade tillsammans med mig, men det kommer la ngn gång.
ska iaf se A teachers crime har haft den på datorn läänge nu så dags o se på den, hoppas att den e ngt att ha.
sen ska ja me nöje besöka drömmarnas land.

hoppas att er helg har varit bra. ny vecka nya tag :D
godnatt o sov så gott

kram till er där ute

finns det ngn som kanske kan hjälpa mig?

Kan man lägga upp inspelade filmer man spelat in med mobilkameran här?
hur gör man isådanafall?
hoppas det går, det hade varit skoj.

e det ngn som vet det så snälla hjälp mig.

kram på er.

Lars Winnerbäck, tvivel - såå jävla bra!


30 årsfest, ont i ryggen

då va det lördag. ska på 30 års fest hos Heidi idag, känner inte alls för att gå ut eller socilaisera mig bland folk, men det blir nog bra när jag väl e där.vet inte vad jag ska ha på mig för kläder, så e det alltid men ngt hittar jag nog att ta på mig, blir nog ngt soft. har så jäkla ont i ryggen o i kroppen, det sticker o värker, det känns obehagligt som fan, undra varfrör det göra det för. kan nog vara att ja umgåtts för mkt med min säng de sista 3 veckorna, massage hde varit skönt nu, ngn frivillig? Nu e jag iaf frisk så dags att träna igen, blir lätt att man blir förslappad ju.
ska iaf ner o sola snart tänkte jag. borde städa, men det kommer jag garanteratat inte att göra, ja skjuter nog upp d tills imon, tur att det finns en morgondag :P

Marcus kommer visst hem idag, han skulle kommit imon egentligen, Men jag blir bara glad att han kommer hem.

har inte så mkt mer att skriva förtillfället, så ha en bra lördag.

kram jen

...

vakna av att K ringde :D men vakna me en jävla huvudvärk. Tror det e dags för en promenad snart, lite luft.
ska städa idag, det e ett måste faktiskt. köket o de allmänna utrymmena i denna lägenheten tänker ja inte städa, det e grabbarnas tur nu, ja o marcus städade köket för 3 dagar sen o det ser ut som ett bombnedfall redan.
ha en bra dag.
kram

solat

jag har solat idag, premiär för i år. det va så gott faktiskt.
skönt att få lite färg åxå, brun blev ja på engång, bra att man har bra pigment.

nu ska jag sova.

natti


förken jättetrött

Oj har sovit hela dagen, vaknade till en underbar röst, somnade om, vaknade somnade om o vaknade av att marcus tyckte att ja sovit för mkt. gick o handlade mat, åt, nu försöka se en film utan att somna.
e helt slut o ikroppen, kan va för ja varit sjuk så satans länge, e feberfri nu dock :D
så nu ska ja sova så ja får en pigg energi. längtar efter att börja träna igen.

hejsvejs

mamma 60 år, beslut fattade

Vaknade o va skit dålig, så låg i sängen till 15.30.
Va tvungen att ta mig upp för att fira mammas födelsedag, tur att hon bor 2 min från mig.
Gick först o köpte en present i blomsteraffären över gatan, det va jobbigt att bara gå dit,
köpte en ljusstake skit fin va den o 2 trisslotter från mig o Marcus.
Hon blev glad mammsen o van 25 kr på ena lotten.
Mammas vän Anki kom o hälsade på, mamma bjöd på smörgåstårta.
Sen kom det lite andra kompisar till mamma. Marcus kom åxå.
det va trevligt o mammsen va nöjd, trots att det inte blev som planerat för jag e sjuk.

Har idag fattat en del beslut som jag e nöjd över.
Jag har bestämt mig för att säga upp denna lägenheten jag bor i och flytta tbx till min gamla 2a
som min vän sara bor i. har funderat på detta ett tag, har varit orolig för att sara skulle bli lessen.
Men hon tog det bra och förstod mig. så det var ju skönt.
Sen berättade jag det för min mya rummskamrat som skulle ta efter marcus sida av lägenheten.
stackarn har precis flyttat in, så tror inte han tog det riktigt så bra.
Men jag kan inte bo kvar för att vara snäll, jag kan inte bo mef ngn kompis som inte e marcus, marcus o jag har lixom växt samman o kan varandra utan o innan till, behöver inte säga hur jag mår, behöver inte säga ngt alls till han eller tvärtom vi ser det på varandra. Men jag orkar inte börja om att lära mig bo med en ny igen.

Känner att jag mår nog bäst att bo ensam, sköta mig själv, göra som jag vill.
med tanke på allt som varit, på hur jag har mått så e detta det bästa.
måste se till mig själv för engångsskull, vad jag mår bäst av.
måste slå mig till ro nu o faktiskt se till mig själv o mina behov.
man står sig själv närmst sägs det ju o det e åxå sant.

Jag e nog inte lätt att bo med som kompis, om man inte verkligen känner mig.
jag e väldigt ombytlig, ena dagen vill jag ha katt andra inte. men det e drömmar som kommer o går
o man ska inte lyssna för mkt på allt som jag säger o planerar när det gäller sånt.
jag har min integritet som e stor, jag är väldigt känslig av mig o tar åt mig lätt av komentarer,
vissa kan komentera o ha sarkastisk humor men inte alla, Marcus o jag har bla en ganska rå
humor om varandra o e bra på att va "elaka" mot varandra, men det funkar inte med alla.
han e en av de få som ja inte blir sårad av för jag vet att han inte menar det.
Men när jag känner mig trängd eller sårad så blir ja sur, lessen o allt det där,
men visar inte att jag blir ledsen, det har jag aldrig gjort, har inte gråtit framför många,
sara som ja känt i säkert 17 år har nog bara sett mig gråta vid 2 tillfällen.
vill inte visa att jag e ledsen, vill inte besvära,
så ist så bygger ja upp en mur o kan upfattas som kall, nonchalant.
Men det e jag inte, det e bara mitt sätt att försvara mig själv.

jag e född i kräftans tecken
o jag stämmer in nästan på allt som står skrivet om kräftan.
läs o se själva. det som verkligen e jag e understruket.

Den typiska Kräftan är känslig, intuitiv och ömhjärtad - reserverad och avvaktande. Liksom de övriga vattentecknen är hon emotionell och sårbar till sin natur och upplever ofta en rädsla och osäkerhet inför att inte duga, att inte räcka till, varför Kräftan är starkt beroende av andras stöd och uppmuntran.
Osäkerheten och det stora trygghetsbehovet resulterar inte sällan i att hon blir osjälvständig och beroende av sina närmaste. Hemmet och familjen betyder mycket. Kräftan är i regel släktkär och angelägen om att hålla sina rötter vid liv.
Man brukar säga att Kräftan är barnet och föräldern i en och samma person.
Här finns ett stort behov av att känna stöd och trygghet samtidigt som Kräftan själv gärna tar omhand. God inlevelseförmåga i andra människors livsbetingelser är kännetecknande, liksom en varm och omtänksam läggning.
Kräftan är pysslig, omhändertagande och mån om att man ska hålla ihop.
Behovet av att känna stöd och trygghet tar sig ofta uttryck i en tendens att klamra sig fast vid det historiska, det förflutna, till exempel barndomsminnen, gamla ägodelar och tonårsförälskelser. Denna romantiker är känd för att ha ett påfallande bra minne samt samlarintresse av något slag.
Karaktäristiskt för tecknet är även konstnärliga anlag, liksom intresse för kokkonsten.
I grund och botten är Kräftan mjuk och påverkbar men känsligheten och sårbarheten resulterar i att hon ibland sluter sig
inom sitt skal, vilket kan göra det svårt för omgivningen att komma denna försynta natur riktigt inpå livet. Trots reservation och blyghet drömmer Kräftan om en plats i rampljuset - att bli omtyckt och uppmärksammad.
Med Månen som härskare blir Kräftan intuitiv, lyhörd och fantasifull och har en fenomenal förmåga att avläsa stämningar och känslolägen i omgivningen. Mottagligheten och lyhördheten resulterar emellertid i att sinnesstämningarna växlar snabbt.
Kräftan är en aning överkänslig och har en benägenhet att oroa sig och ängslas, med påföljd att hon är tämligen lättpåverkad och känslig för kritik. Att känna närhet, stöd och trygghet är livsnödvändigt för en Kräfta.
Eftersom denna yin-natur är en omtänksam person, som sätter känslorna i centrum, söker sig Kräftan vanligen till något människovårdande yrke, alternativt något kreativt verksamhetsområde där fantasin och skaparkraften kan komma till användning.
Fysiskt associeras tecknet med mage, bröst och livmoder

det som jag strukit under stämmer så jäkla bra in på mig o det e sådan jag är.

Men så ser jag iaf framemot att flytta tbx till min gammla 2a, måste bara måla om så kommer jag att trivas igen.
Jag kommer att sakna att träffa marcus varje dag, men vår vänskap kommer ju att bestå :D

dags för lite drömmar nu.

puss på er

K tänker på dig.

tankar, fika, o en måndag kväll i mitt liv.

Har idag bollat lite fram o tbx mellan vissa saker, tagit lite råd av vänner, men inte blivit så mkt klokare för det.
Men tror jag har bestämmt mig för en sak iaf, men det säga jag inte än här inne iaf, måste tänka lite till.
tack för råden som jag fått idag.

Har iaf fikat en massa idag, först kom min kusin o hälsade på me semlor o ngn bakelse, shit försöker han få mig tjock?
men jag åt upp allt, mådde dock lite illa efter. Sen gick ja t mamma me rocky, han verkade nöjd o belåten att slippa den störda katten som befinner sig här. lugn o ro det e Rockans melodi, mamma sa att hon kunde ha han ett tag, haha hon har mjuknat nu mammsen o gillar att ha katt, men vem gillar inte rocky? Alla som mött honom har blivit förälskade i  den lilla charmören, han brås nog på sin matte,- jag ;)

resten av kvällen har jag pratat me Marcus (vad skulle jag göra utan dig min älskade vän?)
fast vi haft o har våra duster så e vi som ying o yang, älskar dig över allt annat ( för er som inte vet, som kompis)
pratat en hel del i tele, är bjuden till Heidi på 30 årsfest på lördag, ska gå dit en sväng om jag orkar, hade velat festa o hänga me ut, men det orkar jag inte när ja e så sjuk som jag e, men ja ska dit en stund iaf.

sen har jag pratat med vänner som jag inte pratat med på evigheter, det e alltid skoj att återta kontakten med dom :D
har även pratat med nyvunna vänner.

Imon fyller min underbara mor år, 60 år blir hon, men det kan man inte tro när man ser henne.
vi ska äta frukost tillsammans på stan, sen blir det smörgåstårta hemma, då jag inte e frisk så får vi fira henne mer avancerat sen.

Nu ska jag borsta tänderna o göra mig redo för att se en film i sängen o sen somna gott.

Vill bara säga att ja tänker på dig K

o Hannis du vet att du e mitt nr 1.

godnatt  sov gott.

kram på er mina vänner o er andra som läser.

jag o mitt ego - sjukskriven igen.

Jaha nu blev jag o mitt ego sjuskriven igen, men för influensa o virus som tydligen kan sitta i i flera veckor, skoj va? inte alls... Förlorar pengar på detta, o det e trisst att gå hemma, hade faktiskt velat jobba lite. Men med min tur så blir jag inte förvånad. alltid e det ngt som ska jävlas. e det inte det ena så e det det andra.

Men undertiden ska jag ransaka mig själv o tänka igenom mitt liv, vad jag vill o vad jag ska ha för mål.
ngt måste hända snart. vill så mkt men inget blir gjort, så ska tänka igenom ordentligt nu o inte fatta snabba beslut som det bara blir skit av i slutändan. fundera över folk o fän. O lära mig att vara en egoistisk o självupptagen person ist för den person ag är idag, som ger o ger o alltid e snäll o som alltid ska finnas där o ställa upp, det funkar inte längre, det e bara jag själv som blir negativt drabbad av min snällhet, så nu ska bitchen i mig fram.

Jag e trött på människor som säger till mig hur jag ska leva mitt liv, o som komenterar vad jag gör.
jag lever mitt liv som jag vill o det ska ingen bry sig om. det finns vissa personer som jag kan tillåta komentera mina handlingar, det e Marcus, mamma o Hanna, men dom gör det av ren omtanke o har inga baktankar, utan för att dom faktiskt bryr sig om mig, men resten särskillt ni som inte kännt mig särksillt länge o som jag aldrig kommer att släppa in på livet, ska fullständigt skita i vad jag gör med mitt liv!!! Jag fattar kanske inte alltid de smartaste besluten o jag kanske handlar lite för snabbt ibland, men det e sådan jag e o jag vet vad jag gör, vill jag ha råd eller din åsikt så ber jag om den, om jag inte gör det så skiter jag i vad du tycker o tänker, mind your own fucking bussnies!!!

Nu ska jag o Marcus snart till mamma o fika, hon ska ta Rocky tills andreas kommer hem, då han o den där psyk katten som min nya rumskompis har med sig är här. jag gillar inte den katten så den får hålla sig på hans sida av lägenheten, ska sätta upp en dörr i hallen emellan så den inte kan gå över på min sida o så den inte vistas i köket!

host host på er

Mitt nya jag - EGO

Ja så e det, nu e det slut på snälla omtänksamma Jenny som alltid ska ställa upp.
Nu ska jag bli ego ego ego ego. jag jag jag.

hej då snälla Jenny, välkommen bitchen J.


jag en vässla? finns det verkligen så korkade människor?

Jag tycker det e så skoj o se folks dummhet, en del e så jävla korkade så det inte finns ord för det!
de som känner mig vet att jag på ngt sätt alltid alltid får reda på allt om jag bara vill,
vet inte själv riktigt hur jag lyckas men sanningen undgår mig helt enkelt inte.
dels så e jag inte korkad eller dum, men däremot så e jag bra på att spela korkad.
Men vissa är vekligen riktigt korkade.

Varför ljuga eller undanhålla sanningen om små små saker?
förstår inte poängen i det hela, jag får ju ändå reda på det tillsist iaf.

Mitt ex kallades mig vässla o det kan nog fan stämma till en viss del.
Jag är nyfiken som person på gott o ont, o känner direkt om det e ngt som e fel
om en person e falsk eller faktiskt genuin.

Men jag kan inte förstå att folk undanhåller de minsta sakerna, till vilken nytta,
det jag vill veta tar jag alltid reda på, på ett eller annat sätt.
Jag brukar se direkt när en person ljuger, eller när ngt e galet
säger oftast inget, utan låter det få fortsätta, för det e intressant o se hur långt folk
kan gå för att undanhålla sanningen!

so keep on lying your suckers! entertain me!

ps, detta blogginlägg skriver jag i mitt privatliv!
och om ngn känner sig träffad, så har du förmodligen ljugit eller gjort ngt.


Alla lögner rostar.

En lögnare måste ha gott minne

Man är alltid sig själv närmast





fortfarande sjuk.

Japp jag e fortfarande sjuk, blir inte bättre ju, så imon ska ja ringa till läkaren, orkar inte va dålig mera.
svettas, fryser hostar, nyser, huvudvärk, ont i ögonen o kroppen.

Så har inget att skriva idag frutom att influensan kan dra åt helvete.

skriver mer när ja e frisk eller när det händer ngt.

sköt om er.

alla jävla hjärtans dag!

14 februari o alla hjärtans skit dag idag. Ligger fortfarande skitsjuk o skit dålig, börjar tröttna på att vara sjuk nu, hur e det möjligt att vara sjuk i snart 2 veckor, det blir ju lixom inte bättre, utan bara värre, i morse kunde ja knappt andas o va febrig, så drabbades av en panikatack, tur ja har mina kompisar ja bor med.

Igår flyttade kompis nr 2 in här Peter, så nu e det massa folk som bor här, jag trivs så, har alltid ngn att tjata på ju.
Men han har en katt med sig, Brittney heter hon, skitsöt kisse, men vi tycker inte om varandra. Hon blänger på mig o morrar på mig, så hon polar me Marcus nu när Peter inte e hemma, antar att det e den kvinnliga rivaliteten som gör sig påmind, katter utövar det tydligen me.

Iaf min dag har bestått av att vakna få panikattak för ja inte får luft, sängen, sova surfa, mamma kom me fika idag igen, min snälla underbara mamma! Men nu har jag förflyttat mig till soffan, tänt lite ljus o har på tvn.
så min alla hjärtans dag har varit trisst som fan.Har ju inte ens fått ett sms, eller jo jag fick ett av Madde o ett av Nazrin, tack tack, men vill ju ha blommor o allt det där, vet inte när jag fick blommor sist. Niklas gjorde ett bra försök att ge mig blommor, han ritade en fin bukett blommor t mig på msn, som han sen mailade, jag blev verkligen jätte glad för det, så det måste ju säga en del om att ja inte får blommor för ofta.

Så jag tänker bojkotta denna kärleksdag för alltid o spara mina pengar.

Ikväll så blir det soft.

kram på er.



Här är det fina konstverket som Niklas ritade till mig, det e tanken som räknas o detta va en fin tanke ända från Canada.


fredag den 13 de

Japp i dag e det visst otursdagen, men jag har haft tillräckligt med otur för att ha det idag me.
Har iof inte gjort ett skit, bara varit hemma i degat, nyst o snorat.
gnällig e jag när jag e sjuk med, går runt o gnäler till Marcus men han har tålamod med det hitills iaf.
Kvällen blir soft ska se på film o bara va.

Hungrig e jag så det blir la chiken mama snart, väntar på att Marcus ska blir hungrig o gå ner, för jag orkar inte, trots att jag har dom precis en våning ner i mitt hus. Men e man sjuk så e man o då får man va lat =)

imon e det alla hjärtans dag, jävla skit dag när man e singel faktiskt.

nu e det duschen som gäller.

ha en bra fredagskväll.

kram på er kompisar.

Djurensvänner i jkpg ska ev stängas ner - ingen gör ngt - SKANDAL!





VAKNA FÖR FASEN!
Slösurfade mitt  i natten för jag inte kan sova. o kollade in jönköpings sidan www.jnytt .se
o såg detta    http://www.jnytt.se/nyhet/21642/djurens-vanner-hotas-av-nedlaggning

Där står detta -

Djurens Vänner hotas av nedläggning Organisationen Djurens Vänner i Jönköping hotas av nedläggning. I nuläget har man skulder till Djursjukhuset och endast 200 kronor att röra sig med.
- Så som det ser ut nu så klarar vi inte oss, säger Kim Aronsson.

Djurens Vänner har under en längre tid fångat och tagit hand om vilda katter och djur. Men nu ser det ut som att organisationen kommer att gå i graven. Något engagemang verkar inte finnas och man har skulder på omkring 30 000 kronor till Djursjukhuset.
- Just nu har vi endast 200 kronor att köpa kattsand och katmatt för. Det räcker ju inte till 35 katter, säger Kim Aronsson. Jag har ingen aning om hur vi ska kunna lösa det här. Vi har fått lite hjälp från riksorganisationen, men pengarna går oavkortat till räkningarna till Djursjukhuset. Men pengarna har inte kommit in än.

Insamlingsbössorna står tomma
Djurorganisationen har försökt få folk att skänka pengar i djuraffärer, men insamlingsbössorna står oftast tomma.
Man har tagit han om vildkatter som rör sig på Dalvik, A6 och Gränna, men resurserna finns inte längre.
- Jag tycker det är synd. Det finns väldigt många ovårdade djur och jättemycket vildkatter i kommunen. Dessutom är det många hundar som far illa, men vi kan inte hjälpa mer. Vi kan hyra ut fällor till folk, men för vår del är det tvärstopp, säger Aronsson.

Tvingas frysa verksamheten
Ett årsmöte ska hållas den 29 mars, men så som det ser ut nu så tvingas man att frysa sin verksamhet.
- Vi har ansökt hos fritidsförvaltningen, men fått avslag. Kommunen har varit väldigt tillmötesgående, men så som det ser ut nu så måste vi frysa allting och få djuren utadopterade.
- Sen vore det bra om medlemmarna kan skicka in sin medlemsavgift innan årsmötet. Dessutom har de rösträtt om de kommer, säger Kim Aronsson.


Detta får ju inte hända, vad e det med oss från jönköping? E det verkligen så som myten säger att vi e så snåla?
tydligen så e vi det, detta e ju ett bevis på det! Ingen har lagt ngt i deras insammlingsbörser som finns lite varstans,
SKANDAL - SKÄMS PÅ OSS SNÅLA SMÅLÄNNINGAR! Eller e det så att vi inte e djuvänner? eller e vi bara nonchalanta?
Jag skäms ju för fan! E faktiskt glad att jag inte e äkta smålänning tack mamma o pappa för det!

Vad kommer att hända med alla dessa djur som inte kan försvara sig eller har ngn talan om Djurensvänner lägger ner?
Djurensvänner e ju fan en av de bästa organisationer som finns.

Vi måste reagera nu.

Jag mailade han som skrivit artiklen o frågade varför han inte satt ut ngt telenr till organisationen så folk som reagerar kan ringa dit o se vad dom kan göra, kanske ta ett djur o ge det ett tryggt o kärleksfullt hem, kanske donera pengar, kattsand/mat ja allt som behövs. inte fan ska la djuren få lida för människans dumhet?

jag ska imon ringa en vän till mig som e väldigt insatt i sådana här frågor. tror han varit odförande i djurensrätt i malmö.
jag ska fråga vad jag som vanlig fattig svensson kan göra för att hjälpa till.
ska även be han skriva ett blogg inlägg om detta på min blogg, om djur o va vi gör för att få det som tillfredställer oss genom att plåga djuren.

Nu har jag iaf bestämt mig att jag faktiskt ska börja med att bli vegitarian. hur mkt ja än kommer att va sugen på kött så får det vara så. detta gäller ju inte bara djurens vänner här i jkpg utan alla djur som far illa för oss egoistiska människor! kolla bara Jysk historien, för att vi ska få våra sköna täcken o sova gott under lite extra lyx så handplockar dom söta små fåglar levande , det e grymt, tänk så hade ngn större varelse handplockat vårt hår dragit o slitit för att dom ska få lite extra lyx i vardagen.

något måste göras o det är NU. kom igen nu o hjälp till så att djurensvänner kan få stanna kvar i jkpg o värna om våra djur som farit illa. hjälps alla åt så kostar det inte oss mkt, man får tbx så mkt, tex ta hand om en katt, rädda en katt från avlivining ge en katt ett bättre liv än vad den hade innan, så har du en trogen vän som aldrig sviker dig, som kommer att älska dig vilkorlöst livet ut!

tyck inte bara synd om dom o skaka på huvudet, det hjälper inte, AGERA E DET ÄNDA SOM HJÄLPER.

jag ska hjälpa, ska ni?

finns även en hjälporganisation som verkligen behöver hjälp med omplaceringa av katter då sist jag talade me Marita som har stället sa att dom hade för många katter. www.katthemmetkompis.se
kanontrevlig o verkligen att hon bryr som om sina katter.

detta e katter jag tagit från olika djurensvänner i sverige som vill bli omlacerade, e dom inte värda att få ett bra liv?


          

                                         

Jag glömmer aldrig den natten då han stoppade ner oss i den där mörka, kalla, hårda lådan, först trodde vi att det var en lek, Men när allt hade tystnat och bilen hade åkt iväg, förstod jag att ngt var fel. Ett tag undrade jag om det var slut. jag som knappt hade börjat mitt liv. På natten så frös jag och skrek. Vi var bara 8 veckor gammla när vi kom till sthlms katthem. jag och mina syskon var minst av alla, och räddast. men nu känner jag mig hoppfull och lite modigare.

katthemet i sthlm




kornofogden - allt fler kommer dit! här e min historia.

kronofogden är en hemsk plats att hamna på. men tillskillnad mot alla andra mydigheter i detta landet så e dom trevliga, tillmötesgående o förstående.

Jag hamnade hos dom strax efter att jag flyttade hem till jkpg från malmö, tror det e drygt 2 år sen faktiskt.
Många som är där tycker det e pinsamt o förnedrande, det e det åxå. det e grymt pinsamt o jobbigt på alla sätt.
Inte bara det att ekonomin blir lidande, utan att när man måste berätta det så e det ofta folk som rynkar på näsan o ser ner på en. Visst kan jag på ett sätt förstå det, men det finns alltid en bakgrund o orsak till allt.
Man ska inte dömma hunden efter håren  som det så fint finns ett ordspråk. O det stämmer faktiskt med det mesta.
Vi människor har så lätt att dömma andra för deras tankar, misstag, förflutna på alla sätt.
Det gör även jag, fast jag försöker att inte göra det, så måste ja motvilligt erkänna att jag gör det.

Det e skit jobbigt att berätta om det, hur ska man lägga fram det? hur ska man få den andra att förstå som förmodligen aldrig varit där eller knappt vet vad kornofogden är, kronofogden klingar illa, dom borde byta namn till ngt annat som inte låter så illa o negativt.

I mitt fall va det positivt att jag hamnade där, visst låter det helt idiotiskt, men så e det.
Hade ja inte hamnat där hade mitt köpberoeende jag hade då fortsatt o gett mig ännu mer skulder än vad jag har i dag.
har skrivit om mitt köpberoeende ja hade i ett annat blogginlägg här så e ni nyfikna på det så leta upp det!

Som sagt alla kan hamna där, kanske just du som läser detta nu, som kanske har en ordnad ekonomi, ett bra jobb, som kan göra o köpa iprincip vad du vill, som kan köpa de där jeansen eller de kläder du behöver, som du vill ha, som inte bekymmrar dig över om du har råd att faktiskt köpa mat så du kan vara mätt hela månaden!
precis vem som helst som du minst anar kan hamna där.
O jag tror att i dagens samhälle då vi blir fattigare o fattigare kommer allt fler att hamna där, eller iaf känna av hur det e att verkligen vara fattig o inse att man gnällde i onödan då man inte hade råd att köpa tex de där skorna för 1500 kr.

Jag skriver om detta nu för jag tycker att man inte ska skämmas över detta o sen e det lättare att skriva om det o berätta än att prata om det.

Att ha kronofogden på sig är inte skoj, dom gör löneutmätning o man e hindrad från det mesta av livets trevligheter.
Man måste ändra hela sin livsstil, sitt tankesätt, sina vanor, ja allt.
Men det går om man bara vill.
Man kan vara lycklig trots detta, tro mig, men det tar tid, en jävla tid, det värsta e att ransaka sig själv, att erkänna att det faktiskt är enbart mitt fel att jag hamnat i denna sittsen o ingen annans fel, annars e det ju alltid smidigt att skylla ifrån sig. Mina skulder drabbar ingen annan mer än mig själv. Men folk i min omgivning måste åxå förstå att jag inte kan göra allt roligt för jag helt enkelt inte har råd!

Det finns så många som gnäller om att dom e "fattiga" - Jag har bara 2500 kr kvar till lön o det e 2 veckor dit, jag e sååå fattig. - När folk säger så så blir jag så arg, o tänker era otacksamma idioter! ni har ju fan pengar så ni åtminstonde kan få de dagliga behoven! sluta gnäll. Sen förstår jag absolut att det inte går att tänka på annat sätt om man inte har varit eller är i min sitts.
Visst jag gnäller att jag e fattig, men jag e verkligen det, men det finns de som har det tusen gånger värre än mig o försöker att se positivt o glädja mig över vad jag har, om jag ngn gång faktiskt har råd att unna mig ngt så är det så skoj, jag glädjs verkligen åt det lilla idag, mot förr då jag hade det bra ställt så tog jag det förgivet att jag kunde köpa vad jag ville o göra vad jag vill, men jag glädjes inte åt det på samma sätt som idag. Visst vill jag ha en ordnad ekonomi, vem vill inte det? Men man måste gilla läget o göra det bästa åt situationen. Det handlar om att acceptera o lära sig vara glad iaf.
 o det har jag gjort. Det har tagit tid men det går, allt går om man bara vill.
Jag brukar försöka vända på allt negativt till ngt positivt o ta lärdom av det, o jag tror faktiskt att jag blivit en mer tolerant o mer empatisk människa som faktiskt är lyckligare än va jag va då allt va serverat på ett silverfat.
Men jag hade inte klarat mig utan min mamma, hon har ställt upp mer än vad hon behöver med pengar, mat o allt det som man ska ha + en massa mer, det e jag henne evigt tacksam för.

Det jobbigaste just nu som jag tycker det är att träffa ngn, att bli kär, att släppa in ngn på livet för att sedan berättta att -
Jo föresten jag måste ju berätta att jag har en massa skulder som ligger hos KFM!
sen undrar jag när fan man ska berätta det?
ska man göra det i ett tidigt stadium, eller ska man vänta?
berättar man det inte i tid e risken att han blir sur o känner sig lurad
berättar jag det tidigt så e risken att jag skrämmer bort honom.
Men väljer han att gå, så ser han inte mig som människa för den person jag verkligen är, o då e han inget att ha!

Jag kan bara gå till mig själv. skulle jag inte ha mina skulder o träffa en man som sitter där jag sitter nu, så hade jag ju såklart tänkt lite, tänkt att okej hur löser vi detta? vad kan man hitta på för skoj tillsammans utan att det kostar för mkt.
kan hans skulder bli mina? jag hade tagit reda på fakta, men jag hade absolut inte gått därifrån om jag kännt ngt intresse för honom, aldrig. pengar är inte allt, det e mkt men det gör inte människan!
Synd bara att inte alla tänker så.

Men det e faktiskt inte mina skulder o mina dumheter från förr han ska bry sig om eller bli "kär" i,
det e ju faktiskt mig som person,mina tankar, värderingar,mitt sätt att vara.
Jag e ju inte på ngt sätt dum för jag råkar ha satt mig i en dum sitts för några år sen.
jag e som vem som helst ju. Men med skulder som jag faktiskt kämpar med att bli av med.

Jag har iaf lärt mig att pengar e inte bara lite papper, att man faktiskt inte kan köpa ngt om man inte har råd,
att man får ta konsekvenerna med sin dumhet o sina misstag.

Men jag har blivit en rikare person, inte på pengar utan på erfarenheter o fått andra värderingar o uppskattar det lilla i livet som inte många gör.

Så nu vet alla som läser detta om snart alla mina skelett i gaderoben, detta e det värsta skelettet jag har.
tror inte jag sitter inne på mer hemligheter om mig själv längre.

Men som sagt jag väljer att tala om det, berätta min sitts, o hur jag ser på saker o ting.
bättre det än o sitta o skämmas.

om ni nu blir nyfika på hur allt funkar med kronofogden så besök deras hemsida, det står bra fakta där som e lätt att läsa.  http://kronofogden.se/
 Det e faktiskt så att allt fler skuldsätter sig o det blir lägre o lägre i åldrarna, det e hemskt att det ska va så lätt att ta lån o krediter, ta bara dessa jävla sms lån, smidigt o bra för stunden, men följderna blir hemska, det e en enorm ränta på det, o betalar du inte tbx inom 30 dagar så går det direkt till kfm.
Så tänk efter noga innan du tar lån o snabba krediter, det e bättre att vara utan den där platt tvn eller vad man nu vill ha, än att skuldsätta sig!



lite ordspråk om ämnet!

Alla frågar en man om han är rik, ingen ifall han är god.


Budget: en metod för att bli pank metodiskt.

De som anser att pengar gör allt kan med fog misstänkas för att göra allt - för pengar

Den som köper på kredit får betala med bekymmer.

Den girige är alltid fattig -  så då e jag inte fattig då, för girig är jag inte.



hittade denna bilden när ja googlade, tragisk men humoristisk.
den säger ganska mkt om samhället o dess behov efter matriella saker.





Mixa min älskling, min sessa.

Mixa min älskade prinsessa.
Mixa är en hund, pappas hund, som jag haft vid flera tillfällen i längre perioder.
Hon va verkligen min prinsessa av alla hundar genom åren, förutom Ticki.
Men nu e hon död Mixa, pappa ringde idag o sa att hon dog igår hemma.
det va ngt me tarmarna o vetrinären sa att det inte går ngt att göra om man inte kommer in imon 20 min.
Så hon dog, mitt hjärta... hon dog hemma hos pappa i hans famn, fy fan va hemskt det måste varit för honom.
Han hade bara Mixa som sällskap då han valt att bo mitt på landet i ingenstans.

så denna dagen e åt helvete faktiskt. ena tråkiga nyheten efter den andra.
kan det aldrig få vara lungt ngngång?
det värkar storma hela tiden..
snart flyr jag fältet igen in i min sömn där ingen kan komma åt mig.
där ja o mina drömmar om guld o gröna skogar bara existerar.

När ska det sluta komma dåliga nyheter o hända tråkiga saker runt om mig,
är det inte det ena så e det det andra, inget drabbar mig direkt men ändå gör det det iaf.

Jag va sugen på att skaffa en hund, jag älskar djur över allt annat, men vet inte om jag vågar det,
jag vet ju att hunden eller djuret kommer att bli ens bästa vän genom livet för att sen försvinna.

JAG VILL BARA ATT ALLT SKA VA SOM VANLIGT.

jag vill inte att Marcus ska flytta
jag vill inte vara sjuk
jag vill inte att ngn ska dö
jag vill inte att ngt ska hända min bästa vän
jag vill bara att allt ska va som vanligt o att alla mår bra o att alla djur som står mig nära ska leva.

Stackars lilla pappa, lider med han oerhört då jag vet att Mixa va hans allt, hans skötebarn,
hon gick ju för fan före mig ju.
hur ska han klara detta?
han har inget val!
men han börjar bli gammal o krasslig, o hjärtesorg kan sätta värre spår än vad man tror.

men så e det, även djur dör från en.
Jag har aldrig haft ngn nära person som dött i min omgivning,
men jag tror att jag tror att det e värre att mista ett djur än tex en mormor,
kanske låter dumt, sen beror det ju på relationer o sånt med.
men ett djur som har följt en genom livet som älskat dig oavsett vad du gjort
blir mer än en kompis mer än ngt, ett djur älskar ju vilkorslöst, det gör inte en människa.
så jag tror att många ggr så e det värre att mista ett djur än en människa, beroeende på relationen till
människan.

Usch va ja e ledsen nu, tårarna sprutar o snoret rinner o febern känns som den ska bränna sönder mitt skinn.

VA FAN SKA ALLT NEGATIVT KOMMA PÅ EN GÅNG FÖR? KAN DET INTE DELA UT SIG LITE MER JÄMT?

Av en hunds vänlighet kan man lära sig hur människan borde vara.

En hund är bästa tänkbara sällskap. Den stör inte ens tankar och avbryter inte om man talar högt för sig själv. Hundarna blir så som de uppfostras. Då de flesta människor själva har fått en felaktig uppfostran kommer de även att uppfostra sina hundar galet. Det är inte hundarnas fel.




glömde skriva till Madde.

Min vän, du sa innan att det var 3 årsen det hände, fan va tiden går fort.
kommer ihåg allt tydligt som om det va igår.
Du ska veta att jag beundrar din styrka o ditt mod.
vet inte om jag hade klarat av det du gått igenom.
vet inte om jag får skriva vad det e jag skriver om här inne, så gör inte det, men du vet ju iaf.

ne nu ska jag stuttsa iväg åt helvete på mitt gummiband, visst va det så? hahaha det e ngt som alltid kommer att sitta kvar i mitt huvud.

hur som helst. så älskar jag dig o saknar dig oerhört, har nog inte visat det, men hoppas att du vet det iaf.
shit vi har ju kännt varandra i miljoner år snart ju. o jag e så tacksam över att vi fortfarande är vänner, fast vi inte pratar så ofta så e det som alltid när vi väl hörs, det e så skönt.

du vet vart jag finns, kommer alltid att finnas här för dig.

puss på dig hjärtat mitt

det e synd om mig

Just det, detta e ett av få tillfällen då det e synd om mig, o det e när ja e sjuk.
status - feber 39 grader. yrsel, frossa, halucinationer av febern. halsont.

Har förövrigt haft en kvalitetsdag me Marcus som jag bor med, har kollat på film o bara snackat.
inte ofta vi gör det, men när vi gör det så har vi det skoj båda 2.

va tvungen att gå ut o gå sjuk som jag är i snöyran, men kände ett stort behov av frisk luft, konstigt det har jag inte haft innan, men min yrsel lättade lite. så gick upp till Sara en sväng o sa hej o grattis. Hon fyllde 29 år idag.
e lite ledsen att jag e sjuk så ja inte kunde komma o gratta henne o va me på fika, men har iaf satt in en grattis grej på http://www.jnytt.se/ alltid ngt. Får fira henne sen när hon kan gå igen.

sen gick ja hem o gjorde inte ngt allt, eller jo som vanligt liggandes i sängen me datorn.

Marcus sa tidigare i dag då han lånade min dator, att nu förstår jag varför du ligger i sängen o surfar. haha

gonatt på er o sov så gott.

lite ordspråk som vanligt

misslyckanderna är de bästa lärdommarna i livet.
vill du inte ha mig som jag är - är det inte mig du vill ha
Vänskap mångdubblar gäldjen och delar sorgen
Så fattig är ingen, att han inte en gång ägt ett luftslott

Synda och dö ung, eller att fylla 100 utan att ha levt?

Man kan inte fly sitt öde, man kan inte dela det med andra



komentarer - äntligen

Vill bara säga att nu har jag fått lite komentrarer o respons här på min blogg, vilket jag verkligen tycker e skoj. o det gör det roligare att skriva o man kommer på viktiga ämnen som berör eller har berört mig som åxå berör andra.
så fortsätt komentera o kom gärna me förslag vad ja kan blogga om.

tack så mkt igen :D

kraam på er. / Jenny

det värsta ja varit med om. fy fan för vissa myndigheter.

Idag/kväll hände ngt riktigt otäckt, det va skrämmande o hemskt.
vill aldrig vara med om detta igen.
Nu sitter ja fullproppad me lugnande för att inte få tbx en ångerstattak.
vad de är kan jag inte skriva här.
men otäckt var det.

har aldrig kännt en sådan obehagskänsla i hela mitt liv eller en sådan förnedring.
men nu e det över för stunden iaf.

så nu ska jag sova bort skiten o ev hänga me Marcus inatt på jobbet, om jag orkar det för febern.

det finns en person som jag verkligen totalt älskar genuint o det e Marcus.
inte kärleks älskar men som min bror.
han betyder så mkt för mig.
han e klart världens bästa
o det finns inget jag inte skulle göra för han.

godnatt.

sjuk - äntligen!

Nu äntligen har det brytit ut ordentligt, som ja väntat på detta.
Jag har äntligen fått redig feber o en rejäl förkylning, hade ju hellre klarat mig utan det.
men när man känner sig dålig men det inte bryter ut så e det fan ännu värre.
Nu kommer jag att bli frisk snart iaf =)

sovit hela dagen, sova, svettas, sova,svettas.

Nu sitter ja i soffan me mamma som ser på tv, mästarnas mästare,
har inte sett det innan men det värkar skoj, dom tävlar mot varandra.

skriver nog inte mer idag, har inget att skriva om.

kram på er.

prosit.

Så länge det finns liv finns det hopp

personlighetstest - självkänsla

Måste först säga att ja vet att ja stavar som en kratta, det e för ja slarvar o skriver för fort sen e det tangentbordets fel, inte mitt fel :P  men jag tror att de som e läskunniga kan förstå vad jag skriver o att ni har överseende med lite stavfel här o var.


gjorde ett personlighetestest på http://persontester.svd.se/transfer.php
här e min dom.

 

Ditt resultat antyder att du har ganska god självkänsla, men det finns utrymme för förbättringar. Människor som känner sig värdelösa hamnar lätt i en ond cirkel där deras beteende och tankar förstärker den felaktiga föreställningen de har om sig själva. Även om din självkänsla i grunden är god, och en viss osäkerhet är normalt, så skulle det inte skada om du jobbade lite på att stärka din självkänsla. De vinner du på i längden genom att du får bättre självförtroende, bättre relationer, mindre oro och ökat välmående.


stämmer nog ganska bra faktiskt. men det  ju från dag till dag. vissa dagar e bättre andra inte.

nu e det film som gäller, men först ska ja ut o ta lite frisk luft.. eller så frisk blir den inte när ja tänder ciggen.
måste sluta med rökningen, har faktiskt lovat Niklas att göra det, tills han kommer hem till sverige igen.
håll tummarna!

i just cant get u out of my head!!!!

SVARTSJUKA ÄR DET KÄRLEK??? mina erfarneheter o tankar om en hemsk sjukdom som dödar en långsamt.

Varför skriva om svartsjuka?

vad e sund svartsjuka o vad e sjuklig svartsjuka?

Jag har själv levt i en relation med svartsjuka o kontrollbehov
Först tyckte jag att det va gulligt att han va lite svartsjuk, det visar ju bara att han verkligen brydde sig o älskade mig.
trodde jag då. Men svartsjukan o kontrollbehovet blev värre  o värre. Det urartade i kastastrof!
Den kröp sig på mer o mer med tiden, på ett diskret sätt, när det sen blev för mtk så va det svårt att ta sig därifrån, man vande sig vid det o trodde det va normalt. sjukt faktiskt.
Kan nog påstå att den som mådde sämst av oss va faktiskt han, han viste ju att det han gjorde va fel men han kunde inte låta bli att kontrollera o anklaga mig för de mest konstiga sakerna.
han kontrolerade vart ända steg jag tog, vem jag pratade med, fick min vänner att ta avstånd från mig.
fick inte gå till jobbet ensam ifall ngn skulle kolla på mig.
han og kort på killar på gymmet o anklagade mig för att ha haft sex med dom.
fick inte träffa mamma, fick i princip inte göra ngt alls.
han utgav sig för att vara mig på min msn o via sms till kompisar för att få dom att försäga sig om saker som han inbillade sig att jag hade gjort.

varför lämnade jag honom inte bara? det undrar jag med, nu när det har gått en tid sen vi bröt upp, men det gick inte, han hade ju sina bra stunder med, o då va han världens goaste kille.
men svartsjuka människor är åxå väldigt manipuliativa o vrider o vänder på allt o tolkar det till sin fördel.
svartsjuka är just vad det heter, det e en grym sjukdom, som både den som är svartsjuk o som blir drabbad lider ngt fruktandsvärt av. Det kan förstöra så mkt, o det tar tid innan man läker efter ett sådant förhållande.
Det är inte kärlek, det är ett ägande behov, ett kontrollbehov som lätt kan förväxlas med kärlek.

För min del har mitt förhållande till denna man förstört så grymt mkt, men åxå gett mig en massa erfarenheter o gjort mig mindre naiv. Hur ska jag våga släppa ngn in på livet igen? när man ständigt får höra vilken äcklig, värdelös hora man är. jag vet o har vetat hela tiden att jag inte är det, men tillsist så börjar man att tro på det, konstigt det där.
ska jag kunna lita  på ngn igen? De som e så svartsjuka o anklagar en för dittan o dattan ser oftast till sig själva som person, o går inte att lita på. varför anklaga o ta reda på saker, om man själv inte har gjort ngt liknande de anklagelser som kommer. I mitt fall kom jag på honom att faktiskt va precis sådan, det han anklagade mig för gjorde han själv.
Han gick bakom ryggen på 2 personer. totalt grundlurade oss.

Jag anser att misstänker man att det ligger för mkt svartsjuka i en person, så ska man vända på klacken o springa å långt bort från den personen man bara kan, det e inte värt det. Men man måste se varningstecknen o läsa på om det, för dom e bra på att manipulera komma gråtandes  o be om ursäkt. o när dom gör det så menar dom verkligen det,
sjukligt svartsjuka personer e oftast 2 personer,

person 1 - den underbara o perfekta parten som verkligen älskar dig o visar det. Dom e dröm kille/tjejen, den som du verkligen letat efter.

person 2 - är sjuk, manipuliativ, hänsynslös, grym.

Det e just detta jag anser är farligt, att dom kan va så underbara, det e det som gör det svårt att lämna personen.
Men man måste verkligen göra det för att rädda sig själv.

för min del så när jag lämnade honom, så blev jag djupt deprimerad, rädd för folk, slöt mig totalt. vågade inte gå ut.
sket i jobbet, ständig ångerst som gjorde att jag vid flera tillfällen ville hoppa från balkongen, ville inte ta livet av mig, men ville stilla ångersten. sov hela tiden, orkade inte duscha, kunde gå 2 veckor utan att gå ut, utan att äta, utan att duscha.
bröt kontakten med omgivningen, fick humörssvägningar, ena stunden ville ja massa o lovade saker som tex fika osv men i nästa sek vågade jag inte, orkade inte, så jag svek gång på gång kompisar familj.
Jag gick till läkaren efter påtryckningar av Simon, Han sjukskrev mig direkt o jag fick antideppresiva tabletter, hög dos.
Många jag pratat med säger att dom aldrig skulle ta tabletter för att må bra, men hade jag inte gjort det hade jag kanske inte levt i dag eller så hade ja suttit på psyket.

Att en människa kan förstöra så mkt för en annan. att han/hon kan ha på sitt samvete att ta bort så mkt från en annan människa är för mig en gåta. ett år tog det för mig innan jag idag mår relativt bra. kan fortfarande inte bestämma saker, låser in mig i perioder, men inte lika länge, ångersten finns där men inte mer än att jag kan leva med den.
Jag sover fortfarande mkt, det e mitt sätt att läka själen. Men jag ser en ljuspunkt io tilvaron o kan skratta igen.

DET ÄR INTE VÄRT DET, HUR MKT MAN ÄN HÅLER AV PERSONEN SÅ E DET INTE VÄRT DET, ÄR DET VÄRT ATT FÖRSTÖRA FÖR SIG SJÄLV SÅ MKT FÖR EN ANNAN MÄNNISKAS SJUKDOM?

vägen tillbaka efter en destruktiv relation är lång, den e jobbig o den ärrar en för livet.

Jag funderar mkt på om jag ska kunna ha en relation igen som är sund, hur killen ska kunna stå ut med mitt ombytliga humör, med mina sovperioder. med min ärrade själ. Det e det han måste göra, för detta kommer att ta tid, kanske hela livet ut, men man lär sig att leva med det, men ka man verkligen behöva lära sig att leva med så djupa ärr som en annan människa orsakat? nej nej nej, men så e det, sånt e livet!

så va uppmärksam på vad som e sjuklig svartsjuka o inte.
dom erkänner inte att dom e svartsjuka, dom e bra talare o e bra på att förklara sitt sjuka beteende så det faktiskt låter som att det e en bra grej.

Svartsjuka är bra men på en sund nivå. Man kan inte kontrollera eller låta sig kontrolleras, det är inte kärlek.

vad är kärlek för mig?

Kärlek för mig är ngt fint, ngt stort. att man ska kunna vara sig själv o säga vad man tycker o tänker utan att bli dumförklarad, förnedrad. Att man ska kunna andas, ha tillit till den andra människan, ge varandra space, lära sig lita på varandra, att ge  ta, att förstå den andra o finnas där i jobbiga situationer, att inte ge upp, att ge o få massor av bekräftelse. Jag vill känna när han tittar på mig att det e jag som e den finaste för honom fast ja går me flötigt hår o osminkad, att det e mig han älskar. jag vill att han ska kunna va i ett rum fullt me snygga brudar, gammla knull o ex utan att jag ens behöver oroa mig för vad han gör. jag vill att han ska veta att det bara e han o ingen annan.
jag vill få respekt o jag vil ge respekt, det e oftast där det brister i relationer, respekten minskar o man tar varandra för givet, man blir bekväm. sexet blir enformigt o man orkar inte göra ngt åt det. Så vill jag inte ha det. Jag vill uppleva allt med den jag älskar. o jag ger inte upp i första taget.
sen får han självklart vara lite svartsjuk men på ett normalt plan, men svartsjukan behöver inte finnas där om man visar varandra respekt o e lyhörd. Jag vill kunna bosätta mig på andra sidan jorden o veta att han tänker på mig o inte är med ngn annna, självkart så i alla förhållanden så tittar man ju på det motsatta könet, vore ju konstigt annars, men se o inte röra.

detta låter kanske motsägelsefullt, men e man inte lycklig i förhållandet o att det bara löper på som ett springband, att man gett upp o bara är bekväm, då kanske gräset e göranare på andra sidan.

ibland måste man faktiskt släppa den man älskar just bara för att man älskar personen.
ingen vill väll se den man älskar olycklig? inte jag iaf.

att älska för mig är kravlöst.

kommer garanterat skriva mer om detta senare, om min relation till en underbar man som lider av svartsjuka.
det e jobbigt att skriva om det, det kommer tbx för mkt minnen o hatet tränger sig på. frågan, varför?

men jag har släppt det o insett o accepterat att det har hänt, tar det som en lärdom ist o vänder det till ngt positivt.

SPRING SPRING SPRING O RÄDDA DIG SJÄLV OM DU MISSTÄNKER ATT DEN ANDRA ÄR SJUKLIGT SVARTSJUK O HAR ETT STORT KONTROLLBEHOV, DET ÄR INTE VÄRT DET!



självömkan, egoism, tack till er som funnits och finns där!

Jag har börjat uppmräksamma att folk är gnälliga o självömkande. Jag är åxå det, o det e en egenskap jag inte gillar.
Men folk som gnäller för inget irriterar mig, som tycker synd om sig själva , som tror att alla ska tycka synd om henne/honom. Fattar de inte att folk faktiskt inte alltid hinner med det, att man har ett eget liv?

vem fan kom o tyckte synd om mig eller hjälpte mig när jag mådde som sämst?
då jag hade ångerst, panik attaker o en sjukt jobbig depression??
Inte en jävlel, för alla va så självupptagna, Men jag begärde inte heller att ngn skulle komma o tycka synd om mig, men hade varit trevligt om det va ngn som gjorde självman, ja krusar inte folk.
Men vem fan kom då? ingen, jag va nära att hoppa flera ggr från balkongen, jag sa även detta, men vem brydde sig?
jag kan idag räkna upp på en hand vem som verkligen e mina kompisar som verkligen va där för mig.
O resultatet är väldigt förvånande, de som jag minst trodde brydde sig, va faktiskt dom som brydde sig,

men sanningen e tyvärr den att folk bryr sig mindre om andra o blir mer o mer självupptagna, ja skyller på samhället, all stress o alla måste. Man borde ibland stanna upp ett tag o bry sig om andra, men gör man det inte genuint så kan det kvitta.

va jag menar e, jag gick verkligen igenom ett rent helvete under 1 år med mina depressioner o ångerst, det finns fler med mig o de som har det värre, men det va ta mig fan ett rent helvete. O det va inte många som tog det på allvar, som inte hade tid, som hellre va med pojkvänner, va ute o söp osv. Jag klanderar ingen, absolut inte, men jag STÖR  mig som fan på det.När man idag mår mkt mkt bättre o de som kanske inte brydde sig så mkt råkar ut för ngt som gör att dom inte mår bra, så tar dom förgivet att man ska finnas där, släppa allt.
Det hade jag mer än gärna gjort, men bara för dom som faktiskt brydde sig om mig, som inte va så satans självupptagna.

Jag vet att jag kanske e löjlig, men ge o ta! jag ger precis lika mkt tbx som jag får, men oftast så ger jag mer fast personen inte gjort ett skit för att finnas där för mig, ska jag bli hämdlysten o göra likadant? elle ska jag se förbi det, o finnas där?

Jag borde ju inte sjunka till den nivån, men varför ska man bry sig om ngn som inte brytt sig om en annan när man som mest behövde det?

Så jag väljer att bry min om dom som funnits för mig,hur jobbig jag än varit, hur påfrestande jag än har varit så har dom inte gett upp hoppet o faktiskt stannat kvar o hjälpt mig tbx igen till ett gladere liv.
resten får klara sig själva.

tack för ni har funnits där.
Hanna
Marcus
Peter
Simon
Andreas
Marianne
Jimmie
Madde som alltid funnits där fast hon haft det tufft som fan själv.
mina föräldrar såklart.


o på sista tiden
Jennie, du e toppen.

ni är bäst o ni betyder så mkt för mig. utan er hade jag inte mått bra idag.

WITH LOVE

paniktvättar, inköpslista

skulle börjat tvätta kl 7 idag, men försov mig t 11, så nu paniktävttar jag, har säkert 10 masikner att tvätta, men det hinner ja inte tvätta till kl 14, så tvättar det viktigaste, så nu kommer det att hänga en massa blöt tvätt i hela lägenheten.
hatar att tvätta, men gillar ju som alla andra rena kläder.
borde ta tag i o städa lite med, men på ngt konstigt sätt så fastnar jag alltid framför datorn, glor in på facebook, varför gör jag det? facebook e n jäkla skit sida, men verkar dock vara beroeendeframkallande.

har käkat frukost o nu ligger ja i sängen me min trogna vän datorn o kaffe, men kaffet va inte så gott, måste ha mjölk i det, men den va slut.

Måste inhandla lite prylar när lönen kommer igen.
rullgardiner 3 st
nytt stabilt databort, gärna me hjul på, finns det att köpa det till en bärbar? som man smidigt kan flytta runt? vart?
lakan
jeans
linnen
hyllor
o en massa mer onödigt.

Nu e det dags för att springa ner till tvätten igen. hurra!!! :S

ha en skön måndag.

hallå, påminnelse igen! kom igen nu.

Glöm inte att lämna lite komentarer, så gör ni e seg tjej glad =)

party på Sliver o "snöstorm" på vägen hem

Efter denna kassa melodifestival i går så bestämnde jag mig att gå ut på krogen, va sugen på att se folk o ha skoj, men ingen ville gå ut, men så kom jag på Peter han vill. O han va redan på G i taxin me hans kompisar, så dom plockade upp mig vid mig, tur att man e snabb på att byta om o sminka om sig iaf.

väl på Sliver/Harrys va det mkt folk, kände faktiskt knappt ngnalls, men med lite sprit o öl blev det bättre, kan faktiskt inte vara nykter på harrys, det e en total mardröm faktiskt. Så dansade en del o hade trevligt.
träffade på en gammal kompis där som ja inte sett på evigheter, men personen verkade mkt olyckligt gift o allmänt utråkad på livet. Vi dansade en del o hade skoj. kan notera att jag inte fick honom till att ingå i syndens näste.

på vägen hem stannade ja hos sara o klampa in när hon låg o sov o en gemensam kompis sov på soffan, väckte dom nog, men va faktiskt tvungen att kissa.
sen bäddade ja ner mig i sängen när jag kom hem o sov gott me konstiga drömmar.
Men idag e jag pigg iaf. skönt att slippa vara bakis :D

Idag vet jag inte vad som händer, har iaf ätit frukost nu, det blev kräm o mjölk o 2 rostade mackor.
Snart blir det duschen som gäller, hoppas duschslangen lyder mig nu bara.


skriver mera sen.

take care.
Over and out.

väl hemma såg ja ut som jag gått igenom en snöstorm på vägen hem, det gjorde ja nästan med men bara nästan,
det snöade som attans o halt o äckligt var det.. hallå solen vart e du??



väl i sängen.



nötter arrggghhh

Det va la fan va många falska nötter det finns!


tråkigt, då bloggar man. Jag Ego, nee hur kan man tro det?

.
Ego ego ego, jag jag jag, just fucking me.






  

  

                                          
                                         

sätter poäng på delfinal 1 i melodifestivalen poäng 1-10

Sätter här mina betyg o mina komentarer om vad ja diggar låtarna o artieterna, ja e absolut inte duktig på detta då ja e totalt tondöv, men jag vet iaf vad som faller mig i smaken, sen om dom slår i europa eller inte e en annan 5a.
alla tycker olika o tur e la det, smaken e som baken.
fast ja tror inte ngn orkar läsa detta, men har inget bättre för mig just nu!

1 - Tipp topp med Lina Söderqvist
- ser ut som en häxa men en ganska cool stil ändå, låten e okej, lite rockinspererad, men inget go i den, enformig o kass text. inte min smak. poäng 3


2- Welcome to my life med Jonatan Fagerlund - Killen e från jönköpimg, då måste han vara bra, han ser ju iaf helt okej ut, men höft vikningarna kan han skippa, vill gärna säga att låten e bra o att hans röst verkligen når fram, men tyvärr, låten e kass, mesig, rösten e helt okej men lite för tyst om man säger så, inget klös i rösten.synd tycker jag poäng 2

3-Mitt hjärta är fullt av ljus med Shirley Clamp-
knallblå klänning har hon så hon syns iaf, den klär henne.
hennes röst e underbar, låten e en depplåt men måste erkänna att den e bra, gillar texten. Man ser skillnad på henne de andra 2 ovan att hon har en jäkla vana att stå i rampljuset, men vore ju konstigt annars. Lite falska toner tror jag att jag hör, men hör aldrig sådant så kan mkt väl ha fel.
Poäng - 6

4- Jag tror på oss med Scotts - Här va det lite mer ös, trots att det e dansband, snygga kläder har dom, o sångaren e ganska snygg, låten e svänig o kommer säkert att spelas på schlagerdansgolvet på krogen. Texten e enformig, an inte komentar ngt mera än att man faktiskt gungar med i låten, men i melodifestovalen o om den slår i Europa, så tror jag NEJ men man vet aldrig.
poäng- 5

5-Your my world med Emilia- Skoj att emilia ställer upp, det va längesen man hörde ngt från henne.
Oj närbild på ansitet, helvete va smink hon har, för mkt. låten låter lite som blues eller ngt sådant.
tråkig låt, faktiskt skit kass. synd tycker jag.
poäng - 2

6- stay the night med Alcazar- Coola kläder mkt disco över kläderna, Andreas kan fan sjunga han hörs, tjejerna bara duar ju lite, det ju han som står i centrum o gör hela gruppen, men dom sjunger bra alla.
låten e helt okej, typiskt alxazar låt som man diggar med i fast man inte skulle kanske sätta på den på stereon.
dom bjuder ju iaf på lite mer show än de andra gjort hitills. dock lite tjatig text, men det kan man ha överseende med med tanke på kvällens startfällt.
poäng - 6

7- snälla snälla - Caroline af ugglas - Vet inte om jag gillar henne eller inte, hon e ju lagom flummig iaf, men det e coolt hon utviker sig från mängden. Men har aldrig gillar hennes låtar eller sättet hon sjunger på, men hon e säkert duktig om man gillar den typen av musik. HAHA mintgröna stövlar, vit kort klänning, hon går in för låten som fan, hon menar det hon sjunger, underbar röst faktist o det förvånar mig, den e klar o skön att lyssna till, låten e faktiskt BRA, Hon får mig att faktiskt lyssna på hela låten o på vad hon sjunger. Jag måste ändra min åsikt om henne som ja skrev innan, hon e grym! Hon e sig själv, speciell men att hon faktiskt kunde sjunga förvånar mig! helt klart hitills. MEE LIKE A LOT!

poäng - 9 disconntect me med Marie Sernholt - Schyssta kläder måste jag säga, bra show. Att hon kan sjunga vet man ju redan, låten e helt okej, men inte min stil, men blir nog poppis sen när man lyssnat in sig på den. Låter lite som hon Elena Pafsltsä' hur det nu stavas hon som sjöng opa opa, fast inte den låten. Hon har iaf grymt vältränade ben, det ska ja me ha, eller önskar det iaf :P

Ja det va va jag tyckte.

see ya






duschslangar o melodifestivalen

Jag har precis duschat o hatar min duschslang, ni vet när slangen korvar sig o stoppar upp vattnet o inte e rak, e ni me på va ja menar? Jag har iaf en sådan slang, o den går mig på nerverna varje gång ja duschar, så på måndag ska ja ringa hyresvärden o be om en ny så ja slipper bli arg när jag duschar.

Nu börjar melodifestivalen, tycker inte det e längesen den va.
vet inte vilka artister det e som ska va me i denna deltävling.
Jag gillar inte dessa deltävlingar, det tar ju aldrig slut ju.
får la säga att det va bättre förr :P
Hoppas iaf att det finns ngn som har en bra låt som sen kommer
att slå i europa, det har inte gått så bra för oss de sista åren.

shit 6 veckor ska detta hålla på, helt sjukt ju, precis som man inte har annat att göra på en lördag?
ne nu måste man ju sitta hemma o se på det, för kolla på repriserna e ju inte skoj.
sen måste man ju hålla sig ajour då det e poppis,

ja ha en bra dag fastklistrande framför melodifestivalen eller på förfesten, jobbet, eller va ni nu sysslar med.
jag väntar på att kl ska bli 22 iaf, varför då e en hemlis :P

mindre deltävlingar åt folket!
allt på en gång!

nee nu sjunger stemarck o perelli, dom ska alltid tönta till det tycker jag,
Perelli vill inte släppa pokalen hon fick förra året o stenmarck sjunger då till henne
att det e dags att släppa den, o att det e ett ny tid o nytt år.
jag kräks, men kan inte låta bli o titta!
jäkla fjanterier, skippa de o sätt i gång o sjung för tusan!

Sen kan ju inte Perelli prata normalt, hennes R låter hemskt, men sjunga kan hon iaf.
o nu töntar sig hon Mendre eller va hon heter som e pogramledare, gillar inte henne.
Hade velat se Luuk ist eller mig själv som pogramledare, läs sista raden me ironi, jag tror ni hittar det ironiska.

Nu babblar dom på bla bla bla, sätt igång tävlingen förtusan, hade dom skippat allt snack så hade fler kunnat sjunga o då hade det blivit mindre delfinaler!!!!!

Men nu ska ja inte va negativ =) Hurra för melodifestivalen tjohhoooo


trust


trött

ja e trött o mår illa. jobbigt läge.
en dusch kanske gör susen.

shopinglördag

Vaknade 09.30 idag, en aningens trött, Men klev upp o gjorde mig iordning för en dag med min faster o min kusin på stan. först satt vi hos mig o drack lite kaffe, sen begav vi oss till torget där vi mötte upp min underbara Hannis, det va inte mkt o ha där, så vi tog en fika i pingstkyrkan, det e billigt där o sen dom fräschade upp kaffeet så e det riktigt nice, känns inte som man sitter i en kyrka. sen va det stan som gällde. sprang runt i alla affärer som finns o hittade en massa snygga kläder o prylar, synd man inte har mer pengar ,så typiskt att man alltid hittar en massa snyggt som man vill ha när man inte har råd, sen när man har råd så hittar man inget alls.
Men hittade 2 tröjor på gina, en tröja på h&m, sen blev det deo nivea för men, den luktar super gott o håller mkt bättre.
lite smink sen köpte ja en  vas skit snygg på indiska me duk. Brukar aldrig köpa prylar till hemmet då ja tycker det e svårt o veta va som matchar, men nu hittade ja detta o det blev skit bra.

Hanna åkte hem vid 2 så vi 3 fortsatte invadera affärer, käkade på mc donalds, inte så nyyigt kanske men såååå gott, äter alltid samma där, big mc/co me 2 olika dipper till. gott gott gott men sååå onyttigt.
sen tog vi kaffe på malmborgs jag kunde inte motstå en semla åxå det e så gott ju om man tar bort grädden, för grädde e ÄCKLIGT. så känner mig onyttig idag, har ju precis börjat mitt sunda liv, men en tabbe får man göra tycker jag, men mår illa nu dock. va en super trevlig dag idag,

nu ligger ja super trött i soffan, inte bra o gå på stan när man inte e riktigt kry, men det va det värt.

ikväll vet jag inte vad som händer alls, den som lever får se, men förmodligen så blir det bara att softa.
funderar på att kanske ligga i soffan o se på meldoifestivalen, inte för ja tycker det e särskillt bra, men ett soft pogram att softa till.

hoppas ni som läser me haft en skön lördag o får en rolig kväll.
känner egentligen för att gå ut ikväll men det orkar jag nog inte.

ska senare ikväll eller idagarna skriva om svartsjuka, vad jag anser är sund svartsjuka o vad som e sjuklig svartsjuka.


hej hopp

Den som spar han har  - Gäller dock inte mig!

Lika barn leka bäst
.


lämna komentar

för tusan om du läser min blogg.
jag vet ju faktiskt att folk läser.
Men då får du me lämna en komentar, annars kan ja lika väl skriva dagbok som ja gömmer under sängen,
men det e inte lika skoj.

LÄMNA EN KOMENTAR, BEHÖVER INTE SKRIVA NGT SPEC RÄCKER MED HEJ O DITT NAMN
 det e la inte så svårt eller?

Nu väntar ja på faster o kusin, vi ska gå på torget o stan, sen käka åxå.
blir trevligt.

please leave a comment.

ha en skön Lördag.

nu ska jag snart lämmna hemmets trygga väggar mot en dag på stan.

dårar e smarta.

kram på er.

fredag, fullt ös

Idag har jag gjort en massa saker helt otroligt för mig som annars älskar att vara hemma.
Jag o Jennie bestämde oss för att få fläsket ner till stan för att fika, o det gjorde vi, det va jag jennie o hennes barn o barnbarn. Vi fikade på waynes först, jag åt det vanliga där en rostad bagel me kalkon, dom e sååå jäkla goda, det andra beställde in sallader o lasange, sen gick vi till stadium så Jennie kunde köpa det hon behövde, sen fikade vi igen.
Sen skjutade Jennie hem mig, då kom min underbara bonus tjej Erna me en kompis o hämtade lite grejer, hon fick lite smink o kläder av mig åxå, snäll som jag är, men jag totalt älskar denna trotsiga tonåring, hon e som min lillasyster o jag kommer att göra allt jag kan för att leda henne in på rätt spår i livet med den förmåga jag har.

sen va det träning på schemat körde ett tungt o svettigit pass, body pump, det märks verkligen att det tar, men kommer att lida satan av träningsvärk igen, men det e bra för då har det tagit iaf.
efter träningen gick ja till Sara en sväng o sen lämnade ja nycklen till andreas som jag haft då ja varit kattvakt åt rocky.

sen hem o städa för min faster o kusin kommer imon ska bli skoj, vi ska gå på torget o sen på stan o käka på esters kök o bar, har aldrig ätit där innan så det ska bli gott.

sen på kvällen e det planerat filmkväll om det nu blir ngt av det, det brukar rinna ut i sanden med dom planerna.

Pratat me Kim ikväll med :D shit så ja gillar denna underbara man. men finns mkt som står i vägen tyvärr, det e la inte meningen att ngt ska gå smidigt till, eller? men den som lever få se vad som sker.
Tycker om hans sätt att tänka o hela hans personlighet, han gör mig lugn, konstigt då vi faktiskt inte träffats mer än en gång, men ibland så känns det rätt på en gång. Men skam den som ger sig.
Du ska iaf veta det Kim om du läser att du e en underbar man o att man faktiskt får lov att vara sig själv, att man e värd det bästa o inte ska nöja sig med mindre, livet e en utmaning o den ska man ta. varfrör fastna i gammla fotspår när det finns annat som faktiskt är o kan bli bättre.

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta hungrig som fasen har inte ätit mer än min bagel i dag o den åt ja kl 13.
sen blir det att softa lite framför tvn.

ha en fortsatt trevlig helg till er som läser.

kram på er.

ber om ursäkt

I min blogg skriver jag om mitt liv, mina funderingar o tankar över livet.
Jag skriver åxå en massa ovesäntliga saker.
men det viktiga är att läsa mellan raderna på en del blogginlägg o se det hela med ironi och inte ta det på så stort allvar.
en del saker om hur jag mår e inte ironi, det e terapi.

Jag får be om ursäkt om jag på ngt vis gjort ngn ledsen med vad jag skrivit.
det har inte varit min mening o säkert inget illa menat heller.
kanske har skrivit en del klumpiga saker, men som sagt så tänker jag inte alltid innan.
o menar oftast inget illa. skriver vad om slår mig i tanken just då.
Jag e ingen elak människa o vill ingen illa, men det e skönt att skriva av sig
men att göra det på nätet kanske inte e det rätta sättet.

Nu har jag bett om ursäkt för vad jag kanske har skrivit som kan ha missuppfattats
o kommer att tänka mig för i fortsättningen.

Detta e mitt liv ,mina tankar, som ingen kan ta ifrån mig.
Sen får man kanske tänka på hur man formulerar sig o låta en del bli osagt.


Nu ska jag äta frukost

  • Det är mänskligt att fela. Men gudomligt att förlåta.
  • Att försvara ett fel är att fela igen

  • vaken tidigt

    såå skönt att somna i tid o vakna tidigt. Va såå längesen, känns som det e på rätt väg igen, men e rädd att falla tillbaka igen. Nu sitter jag i soffan o nyser o snorar, men det går la över snart börjar bli van att va kass.
    Idag ska ja träffa en kompis o fika, sen hem fixa lite o sen träna lite body pump, det e nog inte så bra att träna när man e sjuk, men vad e bra egentligen? Jag mår bra psykiskt av det o det e det som e viktigt.

    I dag kommer Andreas hem, så nu blir Rocky jätte glad =)  så han kommer inte få göra annat än o kela.

    Kollar på miami inc nu på tv, det e grymt bra o ja blir grymt sugen på at gadda mig, men det kommer troligtvis ske i helgen, hoppas det. har en massa ideer om vad jag vill ha, men det bähåller jag som en hemlighet sålänge.

    ne nu ska ja fixa lite. skriver mer senare.

    prosit

    Av skadan blir man vis

    Den som alltid vet bäst lär sig aldrig något

    Jag saknar Hannas kamera, måste köpa mig en ny nästa månad.

    tack o lov för att mamma finns

    Måste börja me att ja tycker det e svårt att komma på en rubrik för varje inlägg som inte låter trisst!

    idag har jag softat o inte gjort ett skit, skönt faktiskt men blev lite utråkad på det efter ett tag, det e intelikt mig att bli det, då ja utan problem har kunnat ligga o glo i taket en hel dag, kanske ett friskhetstecken? :)

    Men ja va ju tvungen att gå till rocky o kolla till han hos Andreas, han mådde bra, men va väldigt kelig o sällskapsjuk, han har blivit bortskämd hos Andreas, men det e bra, min prins e värld det bästa.
    Sen gick ja till ica o skulle handla lite mat, bestämde mig för pastasallad, så handlade det som jag behövde stod i kö o skulle betala, men köpet medgavs ej, jag provade en gång till men samma igen, faaan va pinsamt det e när man inte har täckning på kortet o det står massa folk bakom i kö o tittar irriterat på en, jag hade glömt föra över pengar till mitt konto därför va det ingen teckning, jävla jag. så ja packade ner varorna o sa att jag skulle komma tbx, men som tur va så var mamma inärheten o kom o räddade mig o betalade åt mig, tack gode gud för mamma!! hon e bäst.

    väl hemma så tog ja en dusch, så nu luktar jag man,  jag andvänder duschcreme för män nämnligen för det luktar mkt godare, så om ngn skulle få för sig att lukta på mig o känner en manslukt så e det bara min duchcreme.
     
    sen började ja me maten o damsög samtidigt, på tiden.

    så nu sitter ja mätt i soffan o zappar mellan alla kanaler på tvn, hur många kanaler man än har så finns det inget bra.
    just nu ser ja på fame, haha sååå kass så ska zappa vidare nu..

    imon e det fredag hurra! då ska jag träna, sen blir det lungt hela helgen, underbart!

    hej hopp

    tränat pilates

    Har som vanligt inte fått ngt gjort, har kännt mig kass de sista dagarna, förkyld på morronen o kvällen, ont i kroppen o huvudet, influensa på G som inte bryter ut, störande är det, börjar bli fett trött på att vara sjuk e det inte det ena så e det det andra. vill ju jobba, träffa kompisar, gå på stan o allt det där som hör till.

    Men tvingade mig till gymmet iaf, måste fortsätta träna regelbundet annars tröttnar jag, sen mår ja mkt bättre när jag tränar, Pilates va det som gällde idag, OJOJOJ det va inte jobbigt men jobbigt på ett annat sätt. man tränar små muskler i låååångsamt tempo, men det kändes efter ett tag. smidig e jag ju inte ska ni veta haha.
    Men skam den som ger sig, det va ett skönt o avkopplande pass.

    Sen skulle ja hem, men först skulle ja in o beställa kycklingsallad, men kom på när jag beställt den att ja glömde kort o nycklar i Jennies  väska haha så stackarn fick köra tbx med det, tack Jennie du e en klippa det hoppas jag att du vet.

    så tog me mig min mat hem o den va såååå god, 39-ans pizzeria måste ja verkligen rekomendera, grymt god mat har dom. särskillt deras kyckling rätter. Ja försöker att inte äta så mkt kött, men ibland måste man ha det tyvärr.
    så har kommit på att ja ska vara halvt vegitarian, men till sallader vill jag gärna ha ngt kött eller sånt som vegitarianer inte äter, en bortsätt från det , taccos, o fisk - lax så ska ja va halvt vegitarian.

    Nu ska ja se klart på en film o sen sova.

    på schemat imon är det -
    sola
    frukost
    kvällsmat ????

    däremellan ska ja försöka ta tag i den där städningen, har verkligen varit lat på den fronten det sista o det e inte likt mig, okej jag e lite rörig men damsuger normalt 2-3 ggr / vecka, nu har jag inte damsugit på säkert en månad, usch o fyy på mig själv.

    e det ngn som vet va fan det började snöa för????? Jag vill ha sol sommar bad o allt som hör till.
    inte kallt snö  tråkigt.

    jag vill ha roligt!

    pöss o kraaam till er som läser.

    jag gillar ordsprk o försöker få med ngt varje dag.
    ordspråk säger mkt o e smarta faktiskt.
    man kan lära sig av dom, så här e dagens
    ordspråk

    Det är mänskligt att fela. Men gudomligt att förlåta.

    Inget varar för evigt.

    Även den bästa kan göra ett misstag.

    träningsvärk o sjuk

    I går så va jag o tränade body pump vilket känns idag i hela kroppen, men det e en bra träning o den ger!
    va hos sara o pysslade om henne lite med, stackaren. Va inte hemma förren runt 23 igår kväll.

    Imorse vaknade jag med halsont som attan, förkyld o feber 38.6 yiipppii sjuk igen, hatar att vara sjuk.
    Har precis börjat komma på fötter igen, o vad händer jo - Efter att isolerat mig så gott det går det sista 12 månaderna så kommer jag i gång igen o börjar att vara social, jo då blir jag sjuk - varför??? kan vara för ja inte rört mig bland folk i onödan o mest varit hemma, så nu får jag allt skit som går o få.. vill inte va sjuk, hade tänkt att träna idag innan jobbet, gå till sara o ta hand om henne lite, gå till Rockan, o sen hade ja tänkt att ta  tag i den där sädningen. men nej nej nej
    jag får ligga i sängen o sova o se på film elr ngt om ögonen orkar det, dom svider som attan.

    men sova e bra, sova bort allt funkar faktiskt bra!

    Ha en bra dag.

    kram

    träning på g

    Ska snart bege mig iväg o köra ett tungt pass body pump, jag fattar inte hur jag ska orka det, e fortfarande sliten efter kryssningen o + att jag sovit skit dåligt hela helgen. Men envis som jag e så ska ja fan ta mig t gymmet, det e skönt efteråt. efter träningen ska ja till sara o hälsa på som har kommit hem me gipsad fot från sjukan. sen förbi Andreas o kolla hur läget e med min prins Rocky (min katt som Andreas har tagit över)
    Sen blir det hem o slappa. skulle städat idag men har inte kommit dit än, tar det imon ist.


    Kan man bli sötare än så här? Min prins e vad han är.
    jag älskar denna katten så mkt.



    Söndagen

    På söndagen har jag sovit halva dagen, då ja kom hem runt 12 på natten, fan va skönt det va att komma hem.
    duschade o la mig i sängen, Ringde marcus (min kompis ja delar lägenhet med) som va ute, bad han köpa me mat hem, så det gjorde han, en kycklingsallad o cola, gott som fasen. Han hade efterfest här med några av hans kompisar o 2 brudar som gapade på rejält så jag kunde inte somna, dom gick på morrontimmarna så då somnade ja  sov till kl 14.30. Ringde Hanna som kom o hälsade på, det va skoj va längesen vi sågs, bad henne åxå köpa me mat, vilket hon gjorde, det blev samma som på natten, kyvklingsallad. Hon fick en limpa cigg som ja köpte till henne på båten för hon alltid ställer upp, hon e världens bästa, tur vi e släkt. =)
    Vi satt me Marcus i köket o snackade om vad vi varit med om under helgen o det verkade som alla hade haft en lyckad helg.När hon gott, gick ja o la mig i min underbart sköna säng, somnade vid 20.00 o vaknade kl 02.30 o nu e jag fortfarande vaken kl 6 på måndagmorgon. borde sova lite till nu så jag inte blir trött hela dagen.

    Idag, Måndag ska jag städa o fixa lite, gå bort till Andreas o hämta hans nyckel för han ska åka bort hela veckan o då ska jag va kattvakt till min prins Rocky (katt) sen hälsa på sara om hon e hemkommen, vid 18 ska jag o Jennie träna body pump efter det måste jag sola, ska bli skoj. Sen vet jag inte vad som händer. får se vad jag orkar med o göra, kanske bara blir soft hemma framför en film. Ska jobba tisdag natt igen, boooring!

    Nu har jag gett Hanna sin kamera tbx, så nu blir det inte så mkt kort på ett tag med bra kvalite, måste köpa en egen kamera, men det får bli nästa månad.

    En olycka kommer sällan ensam

    Friskt vågat hälften vunnet.

    I krig och kärlek är allting tillåtet.

    varför e alla intresanta o bra killar upptagna???????



    HA EN SKÖN BÖRJAN PÅ VECKAN.

    KRAMAR

    kryssning 30 Januari va grymt skoj

    Bussen gick kl 10 från stationen, så sara o jag tog en promenad ner dit gick in på saluhallen o köpte varsinn sallad, båda 2 va grymt hungriga. sen gick vi till pressbyrån o köpte lite kaffe o bakfylletabletter.
    På bussen från jkpg va vi bara 3 st som åkte, Men i Linköping o Norrköping hoppade det på massor av folk, som en del av dom skulle bli trevligt resesällskap på båten. Resan upp gick bra, den va lååång o trisst.



    Väl i sthlm så va det puben som gällde i väntan på att båten skulle gå.
    Vår trevliga resekamrat från jkpg bjöd mig o sara på varsinn öl, tack för det =)

    resesällskap från jkpg.
          

    Vi började även småsnacka med de som hoppade på bussen i Norrköping, jag tror iaf att det va där dom hoppade på.
    Det va ett trevligt gäng me killar.

       

    Sen tickade klockan på, så det va dags för mig o sara att gå o hämta ut biljetterna.
    Vi kom in på båten på första insläppet kl 16.30, så vi gick direkt till baren o beställde öl
    iväntan på att få komma in till vår hytt. Lite senare kom även några från bussen o gjorde oss sällskap.



    Innan vi gick in i hytten träffade ja Snigel Göran som vi bestämt, det va sååå skoj att träffa han, men han tyvärr inte ses så mkt då han va där på konferans i jobbet.

    Väl i hytten o efter att vi shopat det som skulle shoppas på taxfreen satte vi igång o började dricka lite o göra oss i ordning. Hytten låg förövrigt längst ner i båten på plan 2. ingen höjdare faktiskt. men det fick ju gå helt klart.

    så här blev resultatet.



        

    Sen va det dags för att gå ut o röka o lite förfest.



         


      




    Det blev en del alkohol intag på förfesten, kanske lite för mkt, men skoj var det iaf.
    kl 23.00 mötte ja upp Göran nere vid baren som vi bestämt, men sågs bara en snabb stund.
    men bättre det än inget.



    Sen var det dags att dansa loss lite o ha skoj, ölen o drinkarna flödade.
    men skoj hade jag som fasen iaf. 


                           
    söta e vi tillsammans, trots att vi ser jäkligt fulla ut.





    Kvällen fortsatte o va så skoj, men för en person tog kvällen slut lite tidigare än väntat.
    Kim o jag såg sara komma  hoppandes o i smärtor, hon sa att hon hakat inne på damtoaletten.
    Så vi fick i princip bära ner henne til hytten där hon somnade.

    Jag fortsatte att festa fram till småtimmarna med Kim. vad som hände i detaj e inget ja tänker ta här, men Jag hade mkt skoj iaf o vet att han hade det åxå, Framåt tidig morgon orkade vi inte mera, så Gentleman som han var, följde han mig till min hyttdörr o kramande mig godnatt =)

    Jag somnade på en gång.

    På moronen vaknade jag o mådde sjukt illa, BAKIS SOM FAN. låg i sängen o skakde, efter ett tag gick det inte mer så ja flög in på toaletten, sen mådde jag bättre.
    Sara låg i sängen med enorma smärtor i sin fot. Så jag sprang till sjuksystern o bad henne kolla på saras fot, vilket hon gjorde med, hon misstänkte att sara brytit foten rejält. Så min underbaraste vän fick massa smärtstillande o lindad fot med ordination att ligga i sängen resten av dagen tills vi var framme i sthlm.


    saras fot                                 bakis som fan
         



    Själv sprang ja mellan hytten o allt annat runt omkring.
    Hade lite ångerst när jag först klev upp o skulle köpa frukost, hade ju inte så mkt minne om vilka ja pratat med kvällen innan o vad jag sagt.

    Ringde Kim o vi möttes upp vid receptionen, så vi umgicks resten av dagen genom att inte göra ngt speciellt satt o titta på folk, snackade lite, gick lite, va ute på däck det va skönt som fasen, solen sken, fin utsikt brevid en underbar kille =)












    Båten närmade sig land så Kim o jag kramades lite o sa hej då. =(

    Han klev av båten medans jag o sara va tvungna att vänta till sist för att få rullstolserskott ut av personal på båten.

    Det va mkt snälla människor kvar på bäten, en snubbe va så snäll så han ringde sjukhuset åt Sara i sthlm för o se om hon inte kunde få komma dit. Men Hon valde att hon ville hem o gå på ryhov sjukhuset hemma ist.


    Sara kunde ju inte åka bussen hem så jag fixade skjuts av Lena som fick låna min Hannis bil, så hon o hennes dotter åkte från jkpg upp till sthlm för att hämta oss. så snälla. Vi fick vänta ett tag på skjuts så fick sitta i vänthallen o vänta.

    Det va en grymt snäll o trevlig ordningsvakt där som hjälpte oss mkt, tack så mkt till sthlms coolaste kvinnliga ordningsvakt!




    När skjutsen väl kom gick hemresan smidigt, vi stannade på Mc donalds o åt, det va såå gott, hade inte ätit på hela dagen så va super hungrig.  vi åkte hem fort på ca 3 timmar med 2 stopp så bilen rullade fortare än vad den fick =)
    Väl i jkpg va det direkt upp till akuten, vi trodde vi skulle få vänta lääänge, men det gick kanonfort, saras fot va bruten på flera ställen, så hon blev inlagd på sjukhuset för en ev operation, men det visade sig idag att det inte behövdes utan att hon får gips, vilken lättnad, Jag beundrar henne för att hon härdat ut smärtan, det kan inte varit enkelt att bryta foten på en kryssning för det va halt på golvet, sen ta sig hem 30 mil för att sen bli inlagd. men skönt att det finns hjälp iaf.

    Så allt ordnade sig tillslut.

    Men på det stora hela utan olyckan så hade vi det båda 2 så jäkla skoj, skiver inte ner allt som hände här då jag måste hålla ngt för mig själv ;)

    Men va konstigt att man kan tvärfastna så för en människa man inte känner, har hänt mig 2 ggr innan åxå, trodde inte det skulle hända igen, men de andra 2 gångerna va nog lite smidigare än va denna gången var/är, dom fick jag ju o inledde förhållanden med, men denna gången verkar det inte gå, men skam den som ger sig =)

    puss på er där ute.

    om ngn från kryssningen läser detta o vill ha kort, har inte lagt ut hälften av korten så får ni adda mig på min msn.

    [email protected]


    RSS 2.0