back to work

Idag ska jag börja jobba igen, efter att först varit sjukskriven heltid till 50% så åkte ja ju på värsta influensan så har varit hemma i 2 veckor igen. men nu e det dags igen, o nu ska ja fan inte vara sjuk mer detta året, haha hoppas kan man ju alltid göra men med min otur o mitt dåliga imnförsvar så har ja säkert vinterkräksjukan redan imon.

Ska iaf bli skoj att jobba inatt, jobbar bara 2 nätter nu sen e jag långledig på schemat i 9 dagar, så det e en bra mjukstart.

På torsdag ska ja fika me Martin, det e en jätte gammal god vänn till mig, så det ska bli skoj, han ska berätta om sin resa till Indien o visa kort, det ska bli spännande att höra vad han o hans tjej hittat på för bus där.

Min mya kompis har kommit idag, men har inte råd att lösa ut min nya vän förrens på fredag då lönen kommer, om inte det finns ngn vänlig själ som vill låna mig 509 kr`??? någon? :P

Har hunnit med att kolla på 2 filmer idag, först kollade jag på How to lose a friend and alieant (tror den hette så) den va bra, en lättsam o rolig film helt klart sevärd.
Sen blev det Zack and Mirri make a pornvideo, en enkel o rolig film men dock så jäkla kass, men den gick att se på iaf.

Nu borde jag egentligen damsuga, plocka ur diskmaskinen duscha o laga mat.
men förmodligen så blir det ännu en film, sen duscha, sen en film till sen åka till jobbet.
usch va ja e lat, men jag kommer snart igång igen, tänkte träna idag men känns inget vidare att göra det precis innan jobbet, så tar det på torsdag ist då jag inte jobbar. då ska jag återuppta mit nyttiga o mitt sunda liv som jag påbörjade innan jag blev sjuk, men den där förbannade idiot influensan förstörde det för mig o gjorde mig fattig.

Nu ska jag försöka få tjej katten som inte tillhör mig utan Peter att sluta jama, de e en hona som inte e sterilicerad, skaffa aldrig en hon katt om du inte ska streilicera henne, shit va dom piper o gnäller , tror hon e i sin kåtperiod nu,
så han måste ringe vetrinären o göra det annars går det inte att han henne här. särkillt inte nu när jag ska jobba o måste sova på dagarna, lätt o sova till en katt som skriker hela tiden, hur söt hon än e, så e hon sjukt jävla jobbig.

Nu ska ja se på snow buddie,tror det e en animerad elr tecknad disneyfilm. sofft som saatan e det, göttans.

ha en fortsatt trevlig dag!

massa löve. pöösssss på er o puss på K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0