lördag - Ikea, party

idag e det söndag, o kl e bara 10.00, är förvånandsvärt inte bakis idag, vilket e konstigt då ja blir sjukt bakis annars, men dagen har inte börjat än.

igår va ja på Ikea me mamma o köpte lite smått o gott, bla köpte ja en skit ful stol, det e typ som en gungstol fast i plastigt tyg, det fula med den e att d e en grymt ful grön färg på den, men den va så jäkla skön i sitta i så det övervägde, den va billig o mamma betalade :D vi hade shopat ite för mkt för att få på allt på bussen så mammas vän kom o hämtade oss. sen skulle vi då montera den där fula fröna stolen, vilket inte va så lätt, jäkla va Ikea ska va krångliga, men det e la därför det e såå billigt. 

Sen ringde Sara om ja skulle komma bort t henne för Veronica skulle dit, så jag gick bort det blev från en planerad soft inne kväll till en partykväll på Harrys/ Sliver...
det va trevligt o faktiskt skoj får ja lov att säga. sjukt mkt folk, minglade mest runt i vanlig ordning, blev en de dansande med, men det e sjukt trångt på dansgolvet så fattar inte varför man evisas med att stå där o trängas.
tog en taxi hem efter de stängdes, orkade inte gå faktiskt, gick en hel del på dagen igår.
O ja kom hem tryggt :D

Idag, ska jag göra följande:
duscha
frukost
städa
softa :D
bio - männ som hatar kvinnor, ska gå me mamma.

lite kort på mig från lördagskvällen innan utgång.






Kommentarer
Postat av: Erik

så otroligt vacker, kan inte sluta titta på dig.

kram Erik

2009-03-01 @ 17:00:28
Postat av: Tobbe

Hej!



Kan inte låta bli att säga att du ser alldeles strålande ut!



Ha en fin vecka!



Tobbe

2009-03-01 @ 22:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0